WilkSTA Napisano 22 Listopada 2017 Napisano 22 Listopada 2017 Witam. Postanowiłem złożyć swój własny rower za rozsądne (pojęcie względne) pieniądze. Oczywiście zaczynając od ramy. Mam na oku jedną rame, która podoba mi się pod każdym względem. Wizualnie i technicznie jest dla mnie perfekcyjna. Ale proszę o waszą opinie co o niej sadzicie ? Może ktoś już taką zakupił (od tego sprzedającego) Założenie jest takie że rower ma być crossowy może troszkę pochodzący pod trekkingowy. Koła 28, v-brake, osprzęt z grupy Alivio. Z tyłu zawieszony fotelik dla mego skarbka. Poproszę o jakaś sugestie. http://allegro.pl/rama-aluminiowa-trekking-cross-52-cm-28-622-700c-i7050467139.html
Dokumosa Napisano 22 Listopada 2017 Napisano 22 Listopada 2017 Rama jak rama. Jest lekka i tania. Technicznie to ona żadnych innowacji nie ma. Jeśli rozmiar będzie Ci pasił to brać. Aczkolwiek czy złożysz taniej niż odpowiednima z jakiegoś kandsa czy lazaro to bardzo wątpię.
tyran Napisano 22 Listopada 2017 Napisano 22 Listopada 2017 Witam , dla mnie to zwykła alu rama , bez szalu,ważne że Tobie wpadła w oko , może przed zakupem zapytaj jakiego typu jest jak tylnej przerzutki
fil29 Napisano 22 Listopada 2017 Napisano 22 Listopada 2017 Jeśli na nowych częściach to lepiej kupić gotowca. Jeśli coś lekko"przechodzone" to moze do tysiąca coś skręcisz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.