Skocz do zawartości

[cross] Rama alu czysta nowa, zakup

WilkSTA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Postanowiłem złożyć swój własny rower za rozsądne (pojęcie względne) pieniądze. Oczywiście zaczynając od ramy. Mam na oku jedną rame, która podoba mi się pod każdym względem. Wizualnie i technicznie jest dla mnie perfekcyjna. Ale proszę o waszą opinie co o niej sadzicie ? Może ktoś już taką zakupił (od tego sprzedającego) Założenie jest takie że rower ma być crossowy może troszkę pochodzący pod trekkingowy. Koła 28, v-brake, osprzęt z grupy Alivio. Z tyłu zawieszony fotelik dla mego skarbka. Poproszę o jakaś sugestie.

http://allegro.pl/rama-aluminiowa-trekking-cross-52-cm-28-622-700c-i7050467139.html

Napisano

Rama jak rama. Jest lekka i tania. Technicznie to ona żadnych innowacji nie ma. Jeśli rozmiar będzie Ci pasił to brać. Aczkolwiek czy złożysz taniej niż odpowiednima z jakiegoś kandsa czy lazaro to bardzo wątpię.

Napisano

Witam , dla mnie to zwykła alu rama , bez szalu,ważne że Tobie wpadła w oko , może przed zakupem zapytaj jakiego typu jest jak tylnej przerzutki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...