kamilns111 Napisano 20 Października 2006 Napisano 20 Października 2006 hej mam pytanie chce zakupić mostek Truvativ Hussefelt i proszę was odpowiedzcie czy nadaje się on do streeta?A może znacie coś lepszego w tejże cenie do 70zeta?
kiubikpl Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Hej, Hss i Hlzf jak najbardziej nadają się do streetu. Po to zostały stworzone Idąc dalej polecałbym Ci model z mocowaniem kiery na 31.8 PS. nie podoba mi się Twój podpis ("...DH Wsiadasz na rower i niszczysz przyrodę) - są jakieś powody do dumy w niszczeniu przyrody? :/
kamilns111 Napisano 21 Października 2006 Autor Napisano 21 Października 2006 powodów do dumy raczej nei ma a powiedz mi gdzie tu okazuje że to duma? a tak wogóle to dzięki za odpowiedz
krisss 1989 Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 ten truvativ to swietny mostek mozesz go spokojnie brac i bedzie ci długo słuzył a do kwoty 70 zeta mozesz kupis cos z ns lub jeszcze taniej i dobrze kalloy uno wzmacniany na 31,8 tez swietny mostek pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.