galezow Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Cześć , ktoś się orientuje gdzie można w Krakowie i okolicach pożyczyć trenażer grudzień/styczeń ? Dzięki, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemcio Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Airbike Warszawa wysyłkowo wypożycza trenażery. Korzystałem w zeszłym roku jak chciałem sprawdzić jaki będę chciał docelowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galezow Napisano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Cześć , dzięki. Znam tą wypożyczalnie z neta , polecasz ? Chciałem uniknąć wypożyczenia wysyłkowego , stąd moje pytanie o Kraków. Chyba nie będzie to takie proste i całkiem możliwe ,że będę zmuszony zamówić wysyłkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemcio Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Generalnie fajnie to działało. Chciałem przetestować TurboMuina zanim zakupie i dobrze ze wypożyczyłem a nie kupiłem bo nie podpasował. Przy zwrocie zamawiają kuriera do Ciebie tanio i szybko odsyłają kaucje Wiec jest spoko. Kupiłem potem NovoForce 8 i jestem zadowolony. Ściagają dowolnie wybrany trenażer i możesz go dostać nowego a jak Ci podejdzie odkupić. Wtedy odliczają koszt wypożyczenia o ceny trenażera. Generalnie OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.