bzuk Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Cześć, zastanawiam sie nad zakupem porządniejszych spodni i kurtki. Wpadł mi w oko ten zestaw: http://www.mikesport.pl/rogelli-damski-zestaw-rowerowy-kurtka-camilla-2-0-spodnie-liona.html jeżdżę codziennie do pracy rowerem, w weekend dłuższe trasy do 3 godzin. Zastanawiam się czy na taką pogodę jak teraz: ok 4 stopnie rano - wystarczy koszulka termiczna z długim rękawem i ta kurtka? Czy te ciuchy warte są swojej ceny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paniatna Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Ciuchy Rogelli polecam, porządne materiały i wykonanie. Mam ich kurtkę softshell, i przy dodatnich temperaturach wystarcza jak piszesz. Bliżej zera i poniżej dodatkowo zakładam 3 warstwę: koszulkę lub bluzę, zależnie od pogody. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzuk Napisano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Cześć, dziękuję za odpowiedź. A co z odprowadzaniem ciepła? czy jest ok. nie pocisz się w niej? jeżdżę z plecakiem i bardzo zależy mi na dobrej wentylacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 21 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 jeżdżę z plecakiem i bardzo zależy mi na dobrej wentylacji? To już bardziej kwestia dobrego plecaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paniatna Napisano 21 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2017 Ja akurat pocę się zawsze, bez względu na to jak się ubiorę, najwyżej trochę więcej lub trochę mniej. A też jeździłem z plecakiem i tu ubrania nie mają nic do rzeczy, tylko konstrukcja plecaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.