szewior Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Witam szukam roweru gravelowego do 5k.Wpadl mi w oko ten marin http://marinbike.pl/lombard-elite-2018-p105.html?c=71 Co onim sądzicie, ten osprzęt srama jest porównywalny do 105? Głównie będę używał go na asfalcie czasami jakieś szutry. Myślałem nad szosa endurance ale gravel chyba będzie lepszym wyborem na nasze drogi w połykaniu komitetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 W tej cenie możesz kupić london road'a na rival'u 22 i hydraulikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewior Napisano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Jego tylko mogę z uk ściągnąć? Czy są gdzieś w pl dostępne? Marina mogę kupić u siebie w mieście i to jest ten plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MassaSF Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Z tego co sam się rozglądałem, za granicą znajdziesz dużo lepsze przeceny, zwłaszcza UK i Niemcy. Np. GT Grade 105. Poza korbą masz osprzęt 105 i hamulce hydrauliczno-mechaniczne. W Polsce po przecenie znalazłem taki za 4800 PLN więc różnica znaczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD11 Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Zobacz Kellys Soot - chyba jedyny gravel ze sztywnymi osiami w tym budżecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MassaSF Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Do 5 tys. lub troszkę więcej znajdziesz jeszcze Focusy na obu sztywnych osiach, ale to przełaje. Tego Kellysa można już kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Za 5 milionów to kupisz setki najwyżjszej klasy rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.