saddlY Napisano 19 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2017 Cześć! Ostatnio kupiłem używany rower, sprzedawca mówił, że trzeba odpowietrzyć hamulce. Niestety przy próbie odpowietrzania zauważyłem, że śrubki przy klamce są wyrobione. Teraz nie wiem jak to odkręcić. Macie jakieś pomysły?Oto te śrubki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Gumka recepturka, do tego odpowiedni bit i się wykręci , tylko od razu nowe śruby przygotuj. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Cześć! Ostatnio kupiłem używany rower, sprzedawca mówił, że trzeba odpowietrzyć hamulce. Niestety przy próbie odpowietrzania zauważyłem, że śrubki przy klamce są wyrobione. Teraz nie wiem jak to odkręcić. Macie jakieś pomysły? a czym odkręcałeś. Próbowałeś użyć torx T-10 ??. Pytam bo niektórzy cisną tam imbusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saddlY Napisano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Odkręcałem Torxem. Można gdzieś kupić takie śruby? Wiesz może jak się "nazywają"? Szukałem już na Google, tylko nie wiem jak sprecyzować pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 20 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 Najlepiej w zwykłym metalowym poszukać , bo tam zapłacisz 2 zl , a producent sobie ze 20 zl zaśpiewa na pewno. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi