- 0
Warszawa - trasa do centrum - czy jechać al. niepodległości czy szukać innej trasy?
-
Podobna zawartość
-
- 8 odpowiedzi
- 647 wyświetleń
-
- 1 odpowiedź
- 287 wyświetleń
-
- 3 odpowiedzi
- 483 wyświetleń
-
[Hamulce] Połączenie klamki Magura mt sport z zaciskiem Mt5
Przez Patryk15678,
- magura
- magura; mt
- (i 3 więcej)
- 1 odpowiedź
- 747 wyświetleń
-
- 4 odpowiedzi
- 478 wyświetleń
-
Pytanie
Gość Karolina
Cześć,
Szukam informacji, pomocy w sprawie dojazdu do pracy. Jakiś czas temu przeprowadziłam się dopiero do Warszawy i do tej pory zwykle poruszałam się pieszo lub na niedalekie wycieczki. Mieszkam na ul. Etiudy rewolucyjnej (wyględów) i pracuję na rondzie ONZ. Bardzo chciałabym bezpiecznie dojeżdżać rowerem do pracy, ale tu napotkałam pewien (przynajmniej dla mnie) problem.
Najszybsza trasa prowadziłaby mnie na Aleje Niepodległość. Google wyraźnie zalecał mi zjazd ze ścieżki (Pola Mokotowskie) i jazdę 3pasmową jezdnią aż do celu. Szczerze mówiąc przeraża mnie taka perspektywa, zaczęłam więc szukać alternatywy, inne opcje pokazywały ciasne chodniki lub mniejsze ulice w okolicy jednak trasa wydłużała się.
Czasem widuję osoby na 3 pasmowej jezdni, ale sama nie mam pewnośći czy ja również miałabym w sobie tyle odwagi. Czy warto spróbować na tym odcinku, czy lepiej pojechać inną trasą? Jakieś opinie o jeździe przez centrum?
pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.