Markus34 Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Witam, na sell niestety leci mój sprzęt, który ulepszyłem w czerwcu tego roku, rower zbudowałem w prawie 90% na nowych częściach, na które mam rachunki, poniżej lista tych części i opis: Zaczynając od początku to głównym elementem jest rama SCOTT SCALE 930 wykonana w całości z Carbonu najwyższej jakości, waży trochę ponad 1000 g ! Jest używana ale w niemalże idealnym stanie, czarno-czerwono-biała, posiada NOWY HAK scotta za 5 dyszek. Koła to najlżejsze jakie udało mi się znaleźć czyli Obręcze ZTR CREST, Piasty novatec 711/722, szprychy cieniowane 1.5-1,8 bodaj przystosowane do bez dętek, w które tez to są odziane. Opony to Geax Mezcal, szybkie i bardzo wytrzymałe wersja TNT zalane mleczkiem kaffelatex, Koła przed montażem przeszły serwis, wymieniłem smar we wszystkich łożyskach, nie ma grama na nich luzu jak i na bębenku, wszystko pięknie działa i prosto się obraca, nie bez powodu nowe kosztują 1500 zł, te z resztą mają jeden sezon. Mostek jest kls 100 mm i to tyle jeśli chodzi o używane rzeczy oraz pedały SPD Shimano 540, mają dwa sezony ale kręcą się świetnie, bez luzów, resztę czyli dużą większość kupiłem i zamontowałem nową i po kolei Amortyzator Suntour Radion, powietrze olej waga 1800g z nie przyciętą rurą, teraz mniej, nowy na gwarancji Hamulce shimno M615 czarne całe kupiłem nowe Napęd czyli przerzutkę Shimano Zee, kasetę Deore 11-40, łańcuch xt i Tarczę 32 Narrow Wide czerwona oraz śruby do korby Aerozine kupiłem nowe, tylko ramiona korby są z demontażu ale też nowe. dodam tylko ze to konfiguracja 1x10 Kierownica Accent nowa, gripy nowe, linki i pancerze nowe, manetka i-spec B XT montowana do klamki m615 nowa, sztyca cranck brother nowa, siodło vertu 100km używane, stery accent maszynowe Nowe. Mam jeszcze nowe, nie założone tarcze HS1 180/160 i zębatkę Narrow Wide 34, chinol. Rower nie wymaga absolutnie żadnego wkładu finansowego, wsiadać i jechać, ja nim byłem trzy razy w lesie jak jeszcze było ciepło ale nie mam czasu jeździć poza tym padło mi auto i potrzebuje kasy także szybko się dogadamy, Cena jaka mnie interesuje to 5900zł, zważywszy iż sam set rama+koła jest wart 3500 zł to cena jest jak najbardziej rozsądna. Daje 14 dni gwarancji rozruchowej lecz nie wierzę, by coś mogło się zepsuć, w końcu to nowy rower:) W razie pytań proszę dzwonić na 796-576-890 Zdjęcia roweru poniżej, pogoda i oświetlenie dziś nie są najlepsze ale dla poważne zainteresowanych zrobię dokładniejsze lecz jak pisałem wyże 90% tego roweru jest nowe na co mam papiery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 22 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2017 Poważnym klientom dam naprawdę spory rabat ale nie marudom, wiem co sprzedaje i ile to jest warte bo rower jest w zasadzie nowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markus34 Napisano 30 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Podbija, to jest super prezent na święta, naprawdę pierwsza liga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 13 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.