TakiSamek Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Siemka co sadzicie o tych klockach hamulcowych?? nie zniszcza szybko obreczy?? z gory dziex za odp... http://allegro.pl/item135043149_jagwire_co...ki_zobacz_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ślawus Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 według mnie dobre klocki, a jak z ich trwałością to nie wiem (kiedyś miałem klocki tej firmy i były całkiem trwałe i skuteczne, teraz jeżdżę na bbb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 1. hamulec samo "h" 2. Jak jeździsz? 3. Jaką masz obręcz (jeśli pod tarcze to może się zniszczyć - jeśli nie - raczej nikła szansa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakiSamek Napisano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2006 1. hamulec samo "h" 2. Jak jeździsz? 3. Jaką masz obręcz (jeśli pod tarcze to może się zniszczyć - jeśli nie - raczej nikła szansa) jezdze dosyc ostro dlugie zjazdy itd a obrecze jakies kellysowskie ale bede niedlugo je zmienial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Przypadkiem one nie są przeznaczone do obręczy ceramicznych? Jeśli wsadzisz je do do zwykłej obręczy to ta zużyje się szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakiSamek Napisano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2006 a mial ktos moze doczynienia z tymi klockami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Chamulcowe to od chamstwa Proponuję te Są bardzo dobre,świetnie dają sobie radę w deszczu Imho klocki o najklepszym stosunku ceny do jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TakiSamek Napisano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Chamulcowe to od chamstwa Proponuję te Są bardzo dobre,świetnie dają sobie radę w deszczu Imho klocki o najklepszym stosunku ceny do jakości a jak hamuja na "sucho"?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 na bank lepiej niż w deszczu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romek91 Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 moje klocki w deszczu bardziej sie scierają. na obreczy zostaje czarny pas okłądziny z klocków starczają mi moze na 3 miechy maks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 20 Października 2006 Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Mi najbardziej pasują te http://allegro.pl/item135466140_nowe_klock...ark_s_xtr_.html Najlepsze są z wymiennymi okładzinami, wyciągasz zawleczkę i wymieniasz gumy w zależności od pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.