tomi85 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Hej, Szukam chętnych do wspólnej jazdy z Białołęki. Rower MTB. W tygodniu po 18:00 W weekend jestem dostępny od rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Podjedź metrem na Kabaty, to pośmigamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi85 Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 heheh i dlatego szukam kogoś z Białołęki aby nie tracić czasu na dojazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Ja też szukałem i od roku znaleźć nie mogę nikogo w okolicy. Ludzie chyba wolą sami jeździć. Teraz teamu jakiegoś szukam, może z nimi będzie można potrenować (chociaż jak się dowiedziałem, sporo teamów też ma problemy z organizacją). No ale powodzenia, może po tamtej stronie Stolicy Ci się bardziej poszczęści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi85 Napisano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Dzięki. Jakby co to zawsze można do kampinosu wyskoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.