OutOfMemory Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Cześć chciałbym kupić sztywny widelec na koło 700x35-40 i hamulec tarczowy.Widelec aluminiowy, sztywny i o możliwie niewielkiej masie.Możecie coś polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mosso,Force,Accent.Pytanie jaki wymiar A2C(od osi koła do dolnej bieżni sterów) potrzebujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 najtańszy bedzie chyba accent . na alle chodzą po 185 zł. sam sie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pp516 Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Ja niedawno zamontowałem u siebie Force aluminiowy. W tym sklepie kupowałem, ten model: https://sklep.szobakbike.pl/czesci-rowerowe/widelce-sztywne/widelec-trekkingowy-przelajowy-force-aluminiowy,produkt19998/ Używam go od około miesiąca. Jak na razie nie ma żadnych problemów. Kupiłem wersję czarny mat, prezentuje się bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OutOfMemory Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mosso,Force,Accent.Pytanie jaki wymiar A2C(od osi koła do dolnej bieżni sterów) potrzebujesz?W sumie nie wiem, spojrzę później jak jest teraz i dam znać. Chciałbym móc wpakować tam jakiś błotnik w razie chlapy. Wysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mosso i Force mają otwory do montażu błotnika.Accent zapewne też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.