SwiftyGOD Napisano 13 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Byłem dzis zobaczyć rower który chce kupic pan mówi ze był regularnie serwisowany ale gdy zmieniał skok ze 100mm Na 130mm chyba musiał ciągnąć delikatnie (to cos co można zamontować błotnik na amortyzator Nwm jak sie to nazywa) Czy to normalne czy to oznaka braku serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelGR Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Chodzi tobie, kolego, o to, że właściciel ciągnął za koronę, czy booster amortyzatora, żeby zaprezentować zmianę skoku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwiftyGOD Napisano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jest chyba podkowa w amortyzatorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 14 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Wg. tego filma: ciągnąć nie trzeba jak jest amor ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 18 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 (edytowane) Jak jest ustawiony pod kogoś bardzo lekkiego(lub ma za niskie ciśnienie) możliwe że będziesz musiał unieść przód roweru delikatnie. Edytowane 18 Listopada 2017 przez phoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwiftyGOD Napisano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 https://www.olx.pl/oferta/rower-enduro-dartmoor-primal-2017-fox-36-slx-xt-CID767-IDpvhJJ.html Kupiłem ten rower mam to samo co na ogloszeniu oprocz przedniego hamulca.Z tyłu mam Tektro.Tektro sprzedam w grudiniu i kupie sobie jakis komplet shimano slx lub cos innego.Co jeszcze wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 25 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 W temacie dot. problemów z widelcem, pytasz co masz w swoim rowerze zmienić? Litości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi