SwiftyGOD Napisano 13 Listopada 2017 Napisano 13 Listopada 2017 Poniewaz kupuje rower to gosci gdy zmienial skok to ciagnal nwm jak to sie nazywa ten taki jakby uchwyt na blotnik w amorze?Gosciu pisze ze go serwisowal czy to normalne?
PawelGR Napisano 13 Listopada 2017 Napisano 13 Listopada 2017 Niby zwykle nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem, ale w tym wypadku poległem : ) Możesz wyartykułować to jeszcze raz, po ludzku?
Mod Team durnykot Napisano 13 Listopada 2017 Mod Team Napisano 13 Listopada 2017 Możesz napisać po polsku? Składnia zdania, interpunkcja, znaki diakrytyczne? Coś to Ci to mówi?
SwiftyGOD Napisano 13 Listopada 2017 Autor Napisano 13 Listopada 2017 Sry ponieważ pisałem na telefonie z uszkodzonym digitalizerem +Autokorekta. Byłem dzis zobaczyć rower który chce kupic pan mówi ze był regularnie serwisowany ale gdy zmieniał skok ze 100mm Nwm na ile to musiał ciągnąć delikatnie (to cos co można zamontować błotnik na amortyzator Nwm jak sie to nazywa) Czy to normalne czy to oznaka braku serwisu?
Mod Team sznib Napisano 14 Listopada 2017 Mod Team Napisano 14 Listopada 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.