radziuGD Napisano 21 Listopada 2017 Napisano 21 Listopada 2017 Cofnie i podniesie, bo mostek zero kiere umieszcza nad sterówką. Po to modraker robił to forward geometry, żebyś właśnie był z przodu Ile masz wzrostu?
erzurum Napisano 21 Listopada 2017 Napisano 21 Listopada 2017 myślę, że powinieneś jednak zmienić rower. Zjazdówki z tego Modrakera nie zrobisz.
radziuGD Napisano 21 Listopada 2017 Napisano 21 Listopada 2017 Zjazdówki może i nie, ale ten factor ma geo bardziej płaskie niż crafty, który po rychlebach szedł jak szatan.
radziuGD Napisano 21 Listopada 2017 Napisano 21 Listopada 2017 To jesteś raczej przy górnej granicy rozmiaru, ja bym nic nie mieszał z mostkiem, ten typ tak ma.
mondraker Napisano 21 Listopada 2017 Autor Napisano 21 Listopada 2017 Ok dzieki. To nic innego mi nie zostało jak czekać do sezonu i pojeździć 2-3miesisce , i zobaczymy w tedy jak będę czuł się Nie pewny dalej no to trzeba będzie sprzedać i kupic inny
Marcin86Poznan Napisano 21 Listopada 2017 Napisano 21 Listopada 2017 A teraz sezonu nie ma? Teraz najlepsza zabawa na mokrych liściach poszaleć tylnym kołem.
mondraker Napisano 22 Listopada 2017 Autor Napisano 22 Listopada 2017 Panowie i panie dostałem taką ofertę na olx zamiana. Co o tym myślicie? http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/1355/Trek.Session.8.DH/
Galvatron Napisano 22 Listopada 2017 Napisano 22 Listopada 2017 Po pierwsze, rower zjazdowy kiepsko nadaje się do normalnej jazdy, ze względu na geometrię, masę, charakterystykę pracy zawieszenia i przełożenia. Po drugie, jeśli był używany zgodnie z przeznaczeniem, to po 6-7 latach zawieszenie może być do kapitalnego remontu. Nie wiadomo też, czy rama nie jest już u kresu wytrzymałości. Po trzecie, ten Trek jest kompletnie przestarzały jeśli chodzi o geometrię i może zjeżdżać gorzej od Twojego Mondrakera. Do tego koła 26", który to standard jest martwy.
mondraker Napisano 22 Listopada 2017 Autor Napisano 22 Listopada 2017 Ok dzięki . Przemyślałem to i tak samo sobie pomyślałem . Zostaje przy mondraker. Z to mi się podoba NS bike fuzz
Marcin86Poznan Napisano 22 Listopada 2017 Napisano 22 Listopada 2017 Sprzedaj tego co masz i NS wyrwiesz na wyprzedaży wychodząc może na zero. Zresztą jeszcze dobrze nie pojeździłeś a już wymieniasz i kombinujesz. Potrenuj, poszalej a jak stwierdzisz, że rower nie daje rady to wtedy kombinuj. Ja na Cytadeli w Poznaniu widzę nastolatków na rowerach z Decathlonu max za 2tys. i jakoś im nie przeszkadza
fil29 Napisano 22 Listopada 2017 Napisano 22 Listopada 2017 Nie lepiej byłoby dokładniej sprecyzować swoje wymagania co do roweru przed wydaniem sporej kabony?
mondraker Napisano 22 Listopada 2017 Autor Napisano 22 Listopada 2017 Sprzedaj tego co masz i NS wyrwiesz na wyprzedaży wychodząc może na zero. Zresztą jeszcze dobrze nie pojeździłeś a już wymieniasz i kombinujesz. Potrenuj, poszalej a jak stwierdzisz, że rower nie daje rady to wtedy kombinuj. Ja na Cytadeli w Poznaniu widzę nastolatków na rowerach z Decathlonu max za 2tys. i jakoś im nie przeszkadza tak też uczynię. Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.