AntyIdiota Napisano 11 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 (edytowane) Cześć, Szukam ramy FS. Przeznaczenie: XC Planowany skok widelca przedniego: 100mm Geometria: wymagany duży BB drop, mam długie nogi, rama bez dużego BB dropu będzie wymagała pochylonej pozycji, to ją dyskwalifikuje, nie chcę 3 cm podkładek pod kierownicą ani kierownicy ze wzniosem 3cm. Rozmiar: 21" lub 22" cale, mam 192cm wzrostu, lecz długie nogi Koło: 29" Cena: rama warta swojej ceny, ogólnie brak ograniczeń Materiał: Carbon lub tytan Specjalne wymagania: Coś efektownego, nienudnego i niepospolitego na naszym rynku, możliwie najlepszy system zawieszenia tylnego, może być import z USA. Edytowane 11 Listopada 2017 przez AntyIdiota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dookreśl budżet, bo teraz nie wiadomo, czy polecać sprzęt za 10, 20 czy 30 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A ma być do jazdy czy do lansu? Bo zasadniczo moim zdaniem full 100 mm trochę się mija z celem. Do ścigania się lepszy będzie ht, a do ostrzejszych zjazdów 100 mm skoku to mało. A jak chcesz coś nietuzinkowego to zobacz sobie ofertę Santa Cruz i Yeti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 A jak chcesz coś bardzo nietuzinkowego , ale z alu, to Pole Evolink 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi