Czeczen Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Witam, niestety blaszka od klocków uszkodziła mi klocki i tarczę więc muszę kupić nową. Póki co natrafiłem na SM-RT64, ale słyszałem, że bywały problemy z luzami na pająku. Dlatego też zwracam się z uprzejmą prośbą o jakieś rady Zacisk to BR-M615, jeżdżę na półmetalicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 ale słyszałem, że bywały problemy z luzami na pająku. Moja nie miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 RT68 jest ok, masz teraz na allegro za 70zł nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 12 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 I tak tez chyba zrobię, to jeszcze na klucz starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Kupiłem, założyłem, śmiga elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Kupiłem, założyłem, śmiga elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi