SkrokuuO1 Napisano 10 Listopada 2017 Napisano 10 Listopada 2017 Siema, mam pytanie odnośnie mojego foxa 32 rlc f series czyli, czym się kierować w wyborze miejsca do serwisu. Pisałem z kilkoma osobami, które sie tym zajmują i jedni chcą 299 a drudzy 150, 180. Od czego to zależy? Pozdrawiam. Cytuj
LukaszNN Napisano 10 Listopada 2017 Napisano 10 Listopada 2017 Od modelu amortyzatora przeważnie. Średnia cena dla Twojego Fox-a w Poznaniu to koszt między 250-350zł w zależności od serwisu. 150zł to podejrzanie niska cena, ponad połowa tej ceny to koszt samych uszczelek pewnie a gdzie tu jeszcze olej i robocizna no chyba, że charytatywnie ktoś się tym zajmuje Cytuj
Mod Team durnykot Napisano 10 Listopada 2017 Mod Team Napisano 10 Listopada 2017 Jeśli to stary RLC z tłumikiem Open Bath to serwis jest banalnie prosty i można go wykonać w domu za znacznie niższe pieniądze. Cytuj
LukaszNN Napisano 10 Listopada 2017 Napisano 10 Listopada 2017 Dlatego mówi się, że wiedza to potęga Niedawno wymieniałem łożyska w piaście D042SB i kosztowało mnie to 15zł z łożyskami i praską do montowania łożysk, koszt jednego łożyska (a są 4) w serwisie to minimum 20zł, x4 mamy 80zł za same łożyska plus robota drugie tyle. Starczyło by mi na łożyska (jedno około1-2zł) na całe życie. Ale serwisy z tego żyją i dobrze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi