SkrokuuO1 Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Siema, mam pytanie odnośnie mojego foxa 32 rlc f series czyli, czym się kierować w wyborze miejsca do serwisu. Pisałem z kilkoma osobami, które sie tym zajmują i jedni chcą 299 a drudzy 150, 180. Od czego to zależy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Od modelu amortyzatora przeważnie. Średnia cena dla Twojego Fox-a w Poznaniu to koszt między 250-350zł w zależności od serwisu. 150zł to podejrzanie niska cena, ponad połowa tej ceny to koszt samych uszczelek pewnie a gdzie tu jeszcze olej i robocizna no chyba, że charytatywnie ktoś się tym zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 10 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Jeśli to stary RLC z tłumikiem Open Bath to serwis jest banalnie prosty i można go wykonać w domu za znacznie niższe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Dlatego mówi się, że wiedza to potęga Niedawno wymieniałem łożyska w piaście D042SB i kosztowało mnie to 15zł z łożyskami i praską do montowania łożysk, koszt jednego łożyska (a są 4) w serwisie to minimum 20zł, x4 mamy 80zł za same łożyska plus robota drugie tyle. Starczyło by mi na łożyska (jedno około1-2zł) na całe życie. Ale serwisy z tego żyją i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi