Arkowal Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Znacie jakieś sprawdzone aplikacje rowerowe? Jakiś czas temu testowałem trochę endomondo lecz jakoś nie przypadła mi ta aplikacja do gustu chociażby z braku prędkościomierza. Dodatkowo posiadam licznik sigmy, ale ze względu na to,że zakupiłem uchwyt do tel chciałbym przetestować coś ciekawego, coś co będzie dokładnie odmierzać przejechane km, prędkość, czas. Dobrze byłoby gdybym mógł zaplanować trasę a mapa zaprowadziła by do celu Czy jest w ogóle coś takiego dostępnego do Samsunga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrKaaaaaaaaaaa Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Locus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 coś co będzie dokładnie odmierzać przejechane km, prędkość, czas Jeżeli nie masz czujnika/nadajnika na kole to żadna aplikacja nie dorówna typowemu licznikowi rowerowemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesPL Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Dobry wieczór coś co będzie dokładnie odmierzać przejechane km, prędkość, czas. Dobrze byłoby gdybym mógł zaplanować trasę a mapa zaprowadziła by do celu Endomondo ma to wszystko o czym piszesz. Pozdrawiam, Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszNN Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Używam Strava i po wielu pomiarach średnie odchyłki na odcinku 20km na galaxy S6 w porównaniu do licznika Sigmy BC16.16 to kilkadziesiąt metrów max 100 więc dosyć dokładnie, polecam Stravę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkowal Napisano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 GrzesPL w endomondo licznik jest,mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.