nbk Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Cześć, poszukuję jakiegoś taniego licznika który będzie wraz z miernikiem kadencji. Na jaki wydatek musiałbym się przygotować? I co polecacie w niskim budżecie? Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeuszwlodarczyk Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Tanie są Sigmy, np. STS 14.16 CAD. W Deca za 260 PLN. Mam na kilku rowerach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Najtańszy licznik z kadencją Wspomniana Sigma takowym zdecydowanie nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dezent Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Ja mam Sigma 16.12 - 100 zł ) plus czujnik kadencji - 24 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Do przewodowej 16`stki można dorobić kadencje ze starego czujnika prędkości lub samodzielnie z kabelka i kontaktronu ... https://www.forumrowerowe.org/topic/161233-kadencja-diy-czyli-jak-dorobic-kadencje-do-przewodowej-sigmy/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 A najtaniej najtaniej można ze starego licznika zrobić sobie kadencję. Albo jakiegoś z tesco za 20zł. https://www.forumrowerowe.org/topic/205005-licznik-kadencji-z-taniego-starego-licznika-za-10-zl-pytania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 O ile jeździ się na szosie. Do MTB kupiłem kabelkową kadencję Sigmy i nawet jednego maratonu nie wytrzymała. Jeżeli drugi raz miałby bawić się w kadencję, to tylko bezprzewodową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kishoth Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Do szosy szczerze mogę polecić sigmę przewodową 16.12. Jeżeli szukasz też w używkach (ja kupiłem i nie żałuję faktycznie musiałem zmienić czujnik prędkości, ale po 2 latach używania, więc nie doszukuje się tutaj złego stanu licznika tylko zużycia materiału plus wymiana baterii i wszystko) to spokojnie kupisz taki licznik do 100 zł (oczywiście będzie już miał dodatkowy czujnik kadencji). Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.