rawracer Napisano 9 Listopada 2017 Napisano 9 Listopada 2017 Witam.Czy oba zaciski sa kompatybilne ze soba,czy moge zamiast maxle lite zastosowac do rock shoxa zacisk dt rws 15x100 czy ten sam gwint?
phoe Napisano 9 Listopada 2017 Napisano 9 Listopada 2017 Raczej nie będzie pasowała, będzie dłuższa lub gwint będzie za krótki. Czemu chcesz oś RS wymienić? Uwaliłeś kołnierz? To się da naprawić.
rawracer Napisano 9 Listopada 2017 Autor Napisano 9 Listopada 2017 moze ktos jeszcze sie wypowie...oba rws chialbym zalozyc przod i tyl i stad pytanie...podaja ze kompatybilne z dt i rock shox
gtb Napisano 9 Listopada 2017 Napisano 9 Listopada 2017 Gwint jest taki sam jedynie oś jest krótsza i łapie tylko 2 zwoje gwintu w widelcu (jeździłem z RWS w Rebie jeden sezon i nic się nie działo ale dla świętego spokoju wróciłem do osi RS).
rawracer Napisano 9 Listopada 2017 Autor Napisano 9 Listopada 2017 jest tez dt w wersji 15x110mm dla rs1 tak podaja w katalogachcaly mam zacisk,tak dla spojnosci chcialem zalozyc przod i tyl rws.teraz mam w 9mm rws i fajne te zaciski sa i podobno mocniejsze
phoe Napisano 9 Listopada 2017 Napisano 9 Listopada 2017 Nie ma różnicy, na Maxle Lite tylko trzeba uważać przy odkręcaniu/dokręcaniu i docisnąć dźwignię dobrze w kierunku koła.
rawracer Napisano 9 Listopada 2017 Autor Napisano 9 Listopada 2017 standard 100mm czy 110 dla rs1 trzeba wziasc?co lepsze jak to wagowo wychodzi?co do kolnierza to dzieki za sugestie ,wrazie wu gdyby cos sie stalo napisze jak to naprawic;)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.