Skocz do zawartości

[SSUK 2018] Isle of Wight

IvanMTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

OproszęjaCiebie! Nie spodziewałem się takiej lokalizacji, czas wysupłać cztery dychy ;)

Napisano

Ustawka.

Zaraz podbiję do reszty singlovej braci - Kovala i Kumana, wybadam jak Bam to widzi oraz Ekipa Północnego Sandała.

Napisano

To jeszcze osobom spoza Wysp nakreślcie jak wyglada kosztowo sprawa transferu na miejsce imprezy spod jakiegoś lotniska czy portu :) W sumie transferu z Kraju-Raju też.

Ale choć zezwolenie drugiej połowy jest to wrzesień/piździernik to takie miesiące że na uczelniach młyn. Więc może być ciężko ale Wyspy kuszą od dawna a Wujek Gugiel podpowiada że tereny piękne.

Napisano

To jeszcze osobom spoza Wysp nakreślcie jak wyglada kosztowo sprawa transferu na miejsce imprezy spod jakiegoś lotniska czy portu :) W sumie transferu z Kraju-Raju też.

Majk, polecam skyscanner i google maps, ustalenie tego zajmuje do 10 minut.

Napisano

A czego byś chciał jeszcze? Furmanki? Latającego dywanu?

Ceny benzyny są na necie. Tak jak i koszta za przeprawy promowe. Mam Ci napisać że to Cię wyniesie xyzilion złotych a co z inflacją albo inszymi podwyżkami cenkosztów? Albo się określasz i spinacz albo gdybasz i dumasz. Your call

Napisano

Nie było pytania.

W dobie cen last/first minute, kolei żelaznej która np. u nas jest najbezpieczniejsza do wożenia się z rowerem, przesyłania roweru co wielu praktykowało czy wybierania konkretnych przewoźników fajnie skorzystać z doświadczenia innych zamiast odkrywać koło na nowo.

Rysz właśnie to jakie połączenia przez Kanał są najkorzystniejsze. Dziękuję.

• Mod Team
Napisano

Kłaniam,

A z Bournemouth to już ktoś na pewno będzie Cię w stanie przechwycić :)

Naprzykład moi  :)

... a po imprezce przeskok przez Southampton Water i sesja na South Downs

Szacunek...

I.

Napisano

... a po imprezce przeskok przez Southampton Water i sesja na South Downs

Ciężko podważyć taki argument. Serio, od dawna marzy mi się pojeździć po podobnych terenach.

W takim razie siadam do planowania i wstępnie mówię do zobaczenia :) 

Mam to 3h od domu

Na ewentualną pomoc w przejęciu pudła z rowerem można liczyć? Jest szansa że wyjdzie o połowę taniej niż dopłata za bilet.  

Napisano

Na ewentualną pomoc w przejęciu pudła z rowerem można liczyć? Jest szansa że wyjdzie o połowę taniej niż dopłata za bilet.  

Pudło przejac moge, ale czy chodziło by ci rowniez o dowiezienie sprzetu na impreze? Tutaj z przyczyn technicznych juz gorzej niestety.

pzdr,

kvl

Napisano

Jeśli dam radę dotrzeć do Ciebie z lotniska publicznym transportem to dalszą podróż chętnie odbędę na własnych korbach. 

W takim przypadku pelen luz. Jak sie juz zdecydujesz, to pisz na priva.

kvl 

• 3 tygodnie później...
Napisano

Też tak planowałem, ale z okazji adwentowego postu nakłady na spiżarnię zostały zamrożone więc spożytkowałem je na harce :D

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Servuss!  Dziś dumaliśmy z Kumanem jak się tam dostać z lądu, ekhmm, to znaczy z większej wyspy.  Promem, z eSPaDryla czy wpław...

Niebawem zapodamy wincyj szczegółów logistycznych.  Póki co planujemy wyciecz do Goddards Brewery, wspomagające tegoroczną SSUKę w energetyki :)

Oby do zoba! :thumbsup:

Napisano

Siema w tym tygodniu sprawdzę opcje przeprawy promowej. Najprawdopodobniej będę od siebie cisnął na południe busem T5, wiec miejsce dla pasażerów i rowerów będzie. 

Wstepnie myślałem, ze wyruszę w piątek o 9 jak odstawię Młodszego do szkoły. Powrót w niedzielę około południa, bo poniedziałek na 6 do pracy. 

Pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...