Mod Team IvanMTB Napisano 9 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 http://keith.finito.me.uk/index.htm No tam mnie jeszcze nie było Widzę interesujący poczatek jesieni Wjazd 40 łabądziów... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 OproszęjaCiebie! Nie spodziewałem się takiej lokalizacji, czas wysupłać cztery dychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Listopada 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 To co? Umówieni Lordzie? Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Ustawka. Zaraz podbiję do reszty singlovej braci - Kovala i Kumana, wybadam jak Bam to widzi oraz Ekipa Północnego Sandała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 12 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Wstępnie zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Mozecie mnie policzyc. Mam to 3h od domu, wiec grzechem byloby sie nie pojawic, szczegolnie ze szykuje sie mocna, polska ekypa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 14 Listopada 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 Hell yeah Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 To jeszcze osobom spoza Wysp nakreślcie jak wyglada kosztowo sprawa transferu na miejsce imprezy spod jakiegoś lotniska czy portu W sumie transferu z Kraju-Raju też. Ale choć zezwolenie drugiej połowy jest to wrzesień/piździernik to takie miesiące że na uczelniach młyn. Więc może być ciężko ale Wyspy kuszą od dawna a Wujek Gugiel podpowiada że tereny piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 To jeszcze osobom spoza Wysp nakreślcie jak wyglada kosztowo sprawa transferu na miejsce imprezy spod jakiegoś lotniska czy portu W sumie transferu z Kraju-Raju też. Majk, polecam skyscanner i google maps, ustalenie tego zajmuje do 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Ogranicza to podróż wyłącznie do samolotu i wynajmu samochodu. To mało. Podobnie z przerzutem roweru - teoria jedno praktyka drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 A czego byś chciał jeszcze? Furmanki? Latającego dywanu? Ceny benzyny są na necie. Tak jak i koszta za przeprawy promowe. Mam Ci napisać że to Cię wyniesie xyzilion złotych a co z inflacją albo inszymi podwyżkami cenkosztów? Albo się określasz i spinacz albo gdybasz i dumasz. Your call Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rysz Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Majk, podpowiedź. Bournemouth. Krakow. Rower. Voila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Nie było pytania. W dobie cen last/first minute, kolei żelaznej która np. u nas jest najbezpieczniejsza do wożenia się z rowerem, przesyłania roweru co wielu praktykowało czy wybierania konkretnych przewoźników fajnie skorzystać z doświadczenia innych zamiast odkrywać koło na nowo. Rysz właśnie to jakie połączenia przez Kanał są najkorzystniejsze. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Listopada 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Kłaniam, A z Bournemouth to już ktoś na pewno będzie Cię w stanie przechwycić Naprzykład moi ... a po imprezce przeskok przez Southampton Water i sesja na South Downs Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 15 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 ... a po imprezce przeskok przez Southampton Water i sesja na South Downs Ciężko podważyć taki argument. Serio, od dawna marzy mi się pojeździć po podobnych terenach. W takim razie siadam do planowania i wstępnie mówię do zobaczenia Mam to 3h od domu Na ewentualną pomoc w przejęciu pudła z rowerem można liczyć? Jest szansa że wyjdzie o połowę taniej niż dopłata za bilet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Na ewentualną pomoc w przejęciu pudła z rowerem można liczyć? Jest szansa że wyjdzie o połowę taniej niż dopłata za bilet. Pudło przejac moge, ale czy chodziło by ci rowniez o dowiezienie sprzetu na impreze? Tutaj z przyczyn technicznych juz gorzej niestety.pzdr, kvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Jeśli dam radę dotrzeć do Ciebie z lotniska publicznym transportem to dalszą podróż chętnie odbędę na własnych korbach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 17 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 Jeśli dam radę dotrzeć do Ciebie z lotniska publicznym transportem to dalszą podróż chętnie odbędę na własnych korbach. W takim przypadku pelen luz. Jak sie juz zdecydujesz, to pisz na priva.kvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Listopada 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 17 Listopada 2017 ... ewentualnie przyltujesz do Doncaster/Sheffield i zwiedzasz ze mną motorłejki na południe Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2017 Jadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 8 Grudnia 2017 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2017 ... a ja czekam na Matbiboskiejpienieżnej Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Też tak planowałem, ale z okazji adwentowego postu nakłady na spiżarnię zostały zamrożone więc spożytkowałem je na harce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2018 Servuss! Dziś dumaliśmy z Kumanem jak się tam dostać z lądu, ekhmm, to znaczy z większej wyspy. Promem, z eSPaDryla czy wpław... Niebawem zapodamy wincyj szczegółów logistycznych. Póki co planujemy wyciecz do Goddards Brewery, wspomagające tegoroczną SSUKę w energetyki Oby do zoba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Siema w tym tygodniu sprawdzę opcje przeprawy promowej. Najprawdopodobniej będę od siebie cisnął na południe busem T5, wiec miejsce dla pasażerów i rowerów będzie. Wstepnie myślałem, ze wyruszę w piątek o 9 jak odstawię Młodszego do szkoły. Powrót w niedzielę około południa, bo poniedziałek na 6 do pracy. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.