masti Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Kupię tanią opone używaną do śmigania po parku. 29 x 2.2 - 2.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuKadetem Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Mam używki conti x-king w bardzo dobrym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masti Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Jaka grubość i jaka cena ? Tylko jedną potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuKadetem Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 2.2 to jest wersja race sport, cena 60zł +wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masti Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Nie no dzieki Chodziło mi o cos taniego na olx sa po 20-40zl tylko że nie wysyłają. Ale dzieki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Continental Race King 2.2, 50 zł z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Mam komplet Kenda SBE 29x2.1 drut w bdb stanie za 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 https://www.olx.pl/oferta/opona-wtb-nano-29x2-1-zwijana-CID767-IDo85nM.html To jest moja oferta. Praktycznie nie zużyta opona. Co do wysyłki możemy się dogadać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masti Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Powyżej 2,2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 55 mm ma balon na obręczy 23 mm. Czasem niektóre 2,25 mają mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieteczek Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 https://www.olx.pl/oferta/continental-xking-tlr-protection-x-king-29x2-2-opona-zwijana-CID767-IDm7T7a.html#58bf4d945d Mam mnóstwo opon w takiej cenie jak chcesz, sprawdź wszystkie ogłoszenia.Oczywiście możliwa wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 @Seraph , gdzie kupiłeś te opony ja ich szukałem przez pół roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 gdzie kupiłeś te opony Oponę. Jakoś na aledrogo na wiosnę, ale też zauważyłem niedawno, że już ich nie ma. Fajna opona jak się na dętce jeździ, bo ma delikatne ścianki co ostrych kamieni nie lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurcyk Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 W rozmiarze 27,5 jest ich sporo , nawet drutówek a 29 nie uświadczysz, może od przyszłego roku pojawi się nowa odmiana tej opony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 9 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 https://www.olx.pl/oferta/opona-wtb-nano-29x2-1-zwijana-CID767-IDo85nM.html To jest moja oferta. Praktycznie nie zużyta opona. Co do wysyłki możemy się dogadać na priv. wysłałem PW, daję info bo ostatnio coś dziwnie dostaję/nie dostaję powiadomienia o PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flint_wwy Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 mam x-kinga zwijanego 29x2.2 za 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamDi2 Napisano 10 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Mam jedną nową oponę SPECIALIZED S-WORKS RENEGADE zwijana 29x1.95 Mogę sprzedać dużo taniej niż w sklepie !! Mam też do sprzedania bardzo dużo nowych opon szosowych !!! 23C/24C/25C Najlepsze firmy: Continental, Specialized, TUFO, Schwalbe, Vittoria Osoby chętne proszę pisać na priv :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masti Napisano 10 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Dziękuje wszystkim. Juz kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi