Grizzli Napisano 7 Listopada 2017 Napisano 7 Listopada 2017 Kupię 2 opony IRC V-Claw. Jakiś czas temu był wysyp ich na All***** ale się skończyły. Z ciekawości kupiłem 1 komplet i chętnie przygarnę jeszcze jeden.
rambolbambol Napisano 7 Listopada 2017 Napisano 7 Listopada 2017 Dodaj klamrę w tytule, bo ci temat usuną. Jak znajdziesz źródło tych opon, to daj cynk, bo bym jedną przygarnął.
porcelanowy Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 Powitoł Hrhrhr, jak już się zdecydowałem kupić te opony na zimowe szutrowanie Romanem, to się okazało że jastabike.pl wyprzedał wagon, który miało i pustki Jeśli będę coś kupował cienkiego to pewnie smart sama albo na całkiem ubite conti cyclocross speed.
zukikiziu Napisano 8 Listopada 2017 Napisano 8 Listopada 2017 Uszanowanie! Kurde balans, powiedziałbym że opona której szukam do mojego Ronina. Waszmościowie, jesli to nie byłby problem, to jakby te opony gdzieś wypłynęły to byłbym dźwięczny za informacją. Pozdr, zuki
MastaOnion Napisano 23 Stycznia 2018 Napisano 23 Stycznia 2018 Ja mam 2 szt ale z paskiem bezowym pzdro
MastaOnion Napisano 23 Stycznia 2018 Napisano 23 Stycznia 2018 Nowe tyle ze zakurzone mogę foty wysłać
MastaOnion Napisano 23 Stycznia 2018 Napisano 23 Stycznia 2018 Nowe tyle ze zakurzone mogę foty wysłać
Grizzli Napisano 23 Stycznia 2018 Autor Napisano 23 Stycznia 2018 spoko, napisz na pw ile zyczysz, koszty wysylki itp...
Grizzli Napisano 25 Stycznia 2018 Autor Napisano 25 Stycznia 2018 biznes klepniety. gumy przechwycone. wilk syty. temat do zamkniecia.
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Stycznia 2018 Mod Team Napisano 25 Stycznia 2018 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.