w81 Napisano 6 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Witam mam mały problem mianowicie sprawa wygląda tak. Kupiłem hamulce Guide R ,,a ramę mam Mondraker Summum ,która ma wewnętrzne prowadzenie linek żeby przełożyć przewód muszę go odkręcić od zacisku. Czy później będę musiał odpowietrzyć hamulec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 6 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Tak, prawdopodobnie będzie trzeba nawet przyciąć przewód przy klamce i założyć nową oliwkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 7 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Urok marketingowego debilizmu w postaci "wewnętrzne prowadzenie linek" :/ Jak słyszę argument że taki rower "wygląda estetyczniej" to śmiać mi się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 8 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Samo przycinanie przewodów może się udać bez konieczności odpowietrzania jak się to dobrze zrobi, ale nie wiem czy da się zrobić podobnie przy odkręceniu zacisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niclaus Napisano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2018 Rozumiem, że niepotrzebna praca jest... niepotrzebna, ale czy odpowietrzenie hamulców to taki duży problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi