azzoum Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 Witam chcialbym prosic o rade czy taki rower warto kupic dla totalnego amatora. Ma sluzyc do zabawy i po miescie ale w wiekszosci do lekkich zjazdow po lesie dla zabawy. Osprzet napisany w ogloszeniu rower do dirtu, dualu na ramie cro-mo. Amortyzator marzochhi bomber z rozkrecana korona na oś 20, hamulce shimano xtr, koła planet x 26 i 24 cale tył, korba bmx.Pozdrawiam
Gość Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 A ile kosztuje? Prawdę mówiąc patrząc na zdjęcia jakoś nie budzi mojego zaufania. Co masz na myśli pisząc zjazdy?
azzoum Napisano 5 Listopada 2017 Autor Napisano 5 Listopada 2017 delikatne zjazdy po lesie mamy u nas w miejscowosci wyrobiona taka trase nie jest skomplikowana delikatny zjazd nie zadne profesjonalne . Gosciu chce za niego 700 zl jest tyle wart ? jezeli nie to miej wiecej ile jest wart ? Pozdro
malutki Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 delikatne zjazdy po lesie mamy u nas w miejscowosci wyrobiona taka trase nie jest skomplikowana delikatny zjazd nie zadne profesjonalne a za miedzą masz góry Opawskie, Rychlebskie ścieżki, Lipovskie ścieżki. Zapewne będziesz kiedyś chciał się tam wybrać. we mnie też nie wzbudza zaufania ten rower. Może na zdjęciach tak wygląda.
azzoum Napisano 5 Listopada 2017 Autor Napisano 5 Listopada 2017 Dzieki za pomoc to odpuszczam go. Pozdro !
malutki Napisano 5 Listopada 2017 Napisano 5 Listopada 2017 może napisz masz budżet, to coś się doradzi. Bo mniej więcej ptrzeby opisałeś
azzoum Napisano 5 Listopada 2017 Autor Napisano 5 Listopada 2017 zalezy mi na uzywce bo nie potrzebuje tego do naprawde skomplikowanych rzeczy. Gora max 1500 zl . Pozdro
malutki Napisano 6 Listopada 2017 Napisano 6 Listopada 2017 na szybko może coś takiego? https://www.olx.pl/oferta/northtec-blade-2-CID767-IDgsJ9h.html#166e035cbc cena przekracza trochę budżet ale masz na miejscu, podjedź zobacz jaki stan i czy rozmiar ci pasuje jest kilka ciekawych rowerów w tym budżecie na miejscu, ale za mało danych podałeś by coś więcej zaproponować
MikeSkywalker Napisano 6 Listopada 2017 Napisano 6 Listopada 2017 Rower z jedynym hamulcem obręczowym, w dodatku z tyłu? To nie może działać Także dobrze że odpuściłeś. A ja po raz n-ty powtórzę: rower na ramie Dartmoor Hornet, Primal, NS Core, Surge, Bitch - w zakładanym budżecie szału nie będzie, ale skupiłbym się na sensownej ramie i amorze, resztę można zmienić później. Sporo zależy od stanu, więc najlepiej rower obejrzeć z kimś kto ma jakieś pojęcie w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.