Skocz do zawartości

[Dirt Bike] czy warto kupic ?

azzoum

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chcialbym prosic o rade czy taki rower warto kupic dla totalnego amatora. Ma sluzyc do zabawy i po miescie ale w wiekszosci do lekkich zjazdow po lesie dla zabawy. Osprzet napisany w ogloszeniu rower do dirtu, dualu na ramie cro-mo. Amortyzator marzochhi bomber z rozkrecana korona na oś 20, hamulce shimano xtr, koła planet x 26 i 24 cale tył, korba bmx.Pozdrawiam

post-206977-0-20328900-1509871881_thumb.jpg

post-206977-0-88776500-1509871883_thumb.jpg

post-206977-0-54783100-1509871886_thumb.jpg

Napisano

A ile kosztuje? Prawdę mówiąc patrząc na zdjęcia jakoś nie budzi mojego zaufania.

Co masz na myśli pisząc zjazdy? 

Napisano

delikatne zjazdy po lesie mamy u nas w miejscowosci wyrobiona taka trase nie jest skomplikowana delikatny zjazd nie zadne profesjonalne . Gosciu chce za niego 700 zl jest tyle wart ? jezeli nie to miej wiecej ile jest wart ? Pozdro

Napisano

delikatne zjazdy po lesie mamy u nas w miejscowosci wyrobiona taka trase nie jest skomplikowana delikatny zjazd nie zadne profesjonalne

a za miedzą masz góry Opawskie, Rychlebskie ścieżki, Lipovskie ścieżki. Zapewne będziesz kiedyś chciał się tam wybrać.

we mnie też nie wzbudza zaufania ten rower. Może na zdjęciach tak wygląda.

Napisano

Rower z jedynym hamulcem obręczowym, w dodatku z tyłu? To nie może działać :) Także dobrze że odpuściłeś. 

A ja po raz n-ty powtórzę: rower na ramie Dartmoor Hornet, Primal, NS Core, Surge, Bitch - w zakładanym budżecie szału nie będzie, ale skupiłbym się na sensownej ramie i amorze, resztę można zmienić później. Sporo zależy od stanu, więc najlepiej rower obejrzeć z kimś kto ma jakieś pojęcie w temacie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...