marcinusz Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Poszło za mnie i za Sylwię Najpewniej będziemy starali się przyjechać wcześniej, ale to już temat na tuż przed zlotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 28 Marca 2018 Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Lista zaktualizowana zaliczka na zlot wpłacona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 31 Marca 2018 Udostępnij Napisano 31 Marca 2018 Dzisiaj poszedł przelew ode mnie Już nie mogę się doczekać ^,^ Korzystając z okazji - Wszystkiego Dobrego na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Rezerwacja już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2018 Jest pewien plus późnego organizowania zlotu. Gdy już się wykluł, jest blisko No a przynajmniej w wyobrażalnej perspektywie czasu a nie za pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Dzisiaj poszło za mnie i za Teścia. Mam nadzieję że "pirotechnicy ze Świdnicy" też będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jeden "pirotechnik" z Radomia był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Będziemy, będziemy Ale faktem jest, że w zeszłym roku Organizator grał pierwsze... ognie, he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 W tym roku zostało coś z sylwestra, ale małe. Więc trzeba będzie dokupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 To przywieź to co masz. My coś dodamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 18 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2018 Coś nagle ucichły wpłaty na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Pewnie niektórzy czekają na ost chwilę. Np ze mną mogą jeszcze dwie osoby przyjechać kumpel i brat, ale to kwestia ostatniego tygodnia raczej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Ostateczny termin wpłat to 29.05, bo 30 muszę dać potwierdzić ilość osób i pokoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 9 Maja 2018 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 Pytałeś może o jeden nocleg? Ja w piątek niestety muszę być w Rzeszowie więc dołączyłbym z rana następnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 18 Maja 2018 Udostępnij Napisano 18 Maja 2018 Póki co trochę kontakt się pogorszył z ośrodkiem. Odpowiem Ci jeżeli nie będzie to problemu 30/31. Albo jak jesteś już zdecydowany to pisz do ośrodka i rezerwuj. Ktoś się pytał o to w ośrodku, ale bez konkretów. Widzę, że znowu będzie kameralnie Sorki, za tak późne odpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Nie ma problemu, w takim razie czekam. Jak coś mają kręcić nosem to poszukam noclegu w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 właśnie wynajęte zostało ostatnie, czwarte miejsce w moim aucie więc niebawem i przelew za nocleg przyjdzie ...od osoby Y bo X już jest :).. Jedziemy w czwartek. PS. Przy okazji, jak ktoś chce, to jedziemy z Wrocka A4 i po drodze możemy zabrać od chętnych alkohol, bo miejsca na co innego już w aucie nie bedzie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 21 Maja 2018 Udostępnij Napisano 21 Maja 2018 Ten alkohol będzie podróżował wewnątrz pasażerów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 22 Maja 2018 Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 po oddaniu nam na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 zaaaaaktualizujcie listę, wpłaty (a przynajmniej jedna) poszły., przy okazji bo może będzie drugie auto, czy ktoś z okolic Świdnica/Wałbrzych/Wrocław szuka transportu ? PS. Na przyszłość rezerwujcie "normalce" noclegi, jak kiedyś, na uboczu, lesie, górach, bez zbędnego szmelcu w pokoju jak TV itd.... co do ceny mi to ryba ale z tego co widzę to część ludzi odpuszcza z tego tytułu przyjazd... . Wiem nic lepszego nie znalazłem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Szukałem taniej, ale jak było taniej to nie było miejsca zamykanego na rowery. Albo jakaś mała agroturystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kerownik Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 A pytanie z innej beczki... Jakaś pamiątka jest w tym roku przewidziana? Koszulka, kubek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Jakby był jakiś projekt to można by coś pomyśleć. Ja w "rysowaniu" nie jestem zbyt dobry PS. W sobotę podjadę do punktu i się zorientuje PS2. Pokoje podzielone na uczestników Osoby które chcą wcześniej przyjechać niech kontaktują się z ośrodkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukasz Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Może już było, ale nie znalazłem - JAKI PLAN NA SOBOTĘ ? tak pytam bo w piątek chcemy pojeździć i żeby nie wyszło, że po tych samych trasach co organizator na sobotę przewidział .... PS co do pirotechników, rozmyślam bo mam petardy po "przejściach" i co by z 16tu średnich zrobić jedną dużą ... tyle, że ręka dopiero co się zrosła i szkoda znów przyszywać, pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2018 Jak sądzę nie ma jakichś oficjalnych, uświęconych tras zaplanowanych. Pytanie zasadnicze: mamy jakiegoś lokalesa czy jesteśmy zdani na siebie? Jeśli jesteśmy zdani na siebie, to mogę poślęczeć nad mapą i wymyślić trasy całodniowe na piątek i sobotę oraz jakąś krótszą dogrywkę na niedzielę. Jest szansa, że uda mi się skorzystać z fachowego doradztwa w tym zakresie. Prawdopodobnie z Sylwią zjawimy się w czwartek późnym wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.