MikeSkywalker Napisano 19 Lutego 2018 Napisano 19 Lutego 2018 Te domki w Cisnej wyglądają naprawdę nieźle - 4 bądź 5 powinno wystarczyć, w zależności od ilości osób i koszt podzielić sprawiedliwie na liczbę uczestników.
DudiRadom Napisano 19 Lutego 2018 Napisano 19 Lutego 2018 Dostałem odpowiedź z ośrodka http://owsmerek.pl/ Posiadamy wolny termin 15-17.06.18 dla grupy25-30 osób. Posiadamy garaz na rowery. Pobyt z wyżywieniem czy sam nocleg?
marcinusz Napisano 19 Lutego 2018 Napisano 19 Lutego 2018 Nocleg ze śniadaniami. Moim zdaniem to się sprawdziło.
DudiRadom Napisano 19 Lutego 2018 Napisano 19 Lutego 2018 Wysłałem zapytanie o cenę z opcją tylko śniadania, 2 posiłków i bez żarcia - czekam na info. Już jest : Pokój dwuosobowy 78 zł Pokój trzyosobowy 105 zł Pokój czteroosobowy (dwa łóżka pojedyncze jedno piętrowe ) 120 zł Cena za dobę Śniadanie 20 zł Śniadanie obiadokolacja 40 zł
marcinusz Napisano 19 Lutego 2018 Napisano 19 Lutego 2018 Na moje oko OK. Śniadania przydrogawe, ale do przełknięcia (oby nie tylko cenowo ;)).
DudiRadom Napisano 25 Lutego 2018 Napisano 25 Lutego 2018 A może ktoś jeszcze coś znajdzie i porównamy oferty. I jeszcze może małe rozpoznanie co do ilości chętnych na zlot, bo obawiam się o frekwencję.
marcinusz Napisano 26 Lutego 2018 Napisano 26 Lutego 2018 Nie wiem czy mamy czas na dalsze rozglądanie się. Ja już wskazałem to, co w moich oczach wyglądało sensownie. Nie wiem czy pisałeś do wszystkich czy tylko do OW Smerek, ale nie sądzę, żebyśmy mogli przebierać w ofertach. To są Bieszczady. Większych ośrodków jest mało. Co do ilości osób. Spodziewałbym się frekwencji podobnej do zeszłorocznej. Myślę że trzeba zarezerwować na ok. 20 osób i umówić się na potwierdzenie ostatecznej ilości osób za około miesiąc. Najlepszą formą przeliczenia chętnych jest zbieranie wpłat, bo do mielenia klawiaturą chętnych nigdy nie brakuje.
MarcinGoluch Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Ja się pojawię z tortem z okazji okrągłego jubileuszu. Może być tylko problem (zresztą jak zawsze ;)) z jazdą bo w ciągu ostatniego roku siedziałem na rowerze hmmmm 3-4 razy.
marcinusz Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Fajnie, ale na razie nie mamy jeszcze zlotu. Jeszcze trochę czasu i będziemy mogli myśleć o terminach jesiennych lub brać jakąkolwiek wolną lokalizację.
kyloziom Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 jakieś miejsca wstępnie wybrane? Bo się pogubiłem ;)To jak nie ma chętnych to ja podzwonie
marcinusz Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Wstępnie OW Smerek, bo DudiRadom pisał, że dostał od nich odpowiedź. Ale nie wiemy czy pisał gdzie indziej.
DudiRadom Napisano 1 Marca 2018 Napisano 1 Marca 2018 Napisałem do ośrodka po szczegóły ale na razie cisza w odpowiedzi. Kylo jak możesz to dzwoń jeszcze gdzieś.
kyloziom Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 Więc mam odpowiedzi od 3 ośródków -Hotel Górski Wetlina 85zł nocleg ze śniadaniem, miejsce na rowery zamykane jest, miejsce na ognisko też jest - Pod Horodkiem 75zł , miejsce na rowery jest(w stodole;)), miejsce na ognisko też(tu jeszcze nie jest do końca pewne, bo jakaś grupa się pytała o nocleg w naszym terminie) -Hnatowe Berdo 100zł, rowery na świeżym powietrzu przypięte z tyłu posesji, miejsce na ognisko jest Nie mogłem się dodzwonić do 2 miejsc. Ale nie dziś to jutro
DudiRadom Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 Hejka. taką odpowiedź dostałem z ośrodka OW Smerek. Dla mnie tylko problem, że nie ma łazienek w pokojach, ale to może "dla mnie" Pytanie co robimy dalej szukamy czy wpłacamy kasę mamy 30 dni na to. Dzień Dobry, Potwierdzam rezerwację dla ok. 20 osób w terminie 15-17.06.18 (2 noclegi) bez wyżywienia. Istnieje możliwość wcześniejszego przyjazdu lub późniejszego wyjazdu. Doba hotelowa rozpoczyna się o godz. 15.00 a kończy się o godz. 10.00 Poniżej przesyłam wykaz pokoi do Państwa dyspozycji: a) pokoje dwuosobowe z umywalkami numery (1,3,4,9) -8 miejsc pokoje trzyosobowe z umywalkami numery (2,5,6,11) – 12 miejsc c) pokój czteroosobowy numer 7,z umywalką - 4 miejsca Pokoje 1-6 I piętro, 2 łazienki Pokoje 7-12 II piętro (pokoje 7,8,11,12 z balkonami), 2 łazienki Razem 24 miejsc Istnieje możliwość zwiększenia liczby miejsc w miarę możliwości Kalkulacja dla 20 osób: Pokój dwuosobowy 78 zł/doba + opłata klimatyczna 1,60 zł/osoba/doba Pokój trzyosobowy 105 zł /doba + opłata klimatyczna 1,60 zł/osoba/doba Pokój czteroosobowy (dwa łóżka pojedyncze jedno piętrowe ) 120 zł/doba + opłata klimatyczna 1,60 zł/osoba/doba Śniadanie 20 zł Śniadanie(ciepły posiłek,wędliny,dzem,płatki,ser,warzywa,herbat,mleko) + obiadokolacja (zupa,drugie danie,kompot,deser) 40 zł (godziny do ustalenia) - Istnieje możliwość przygotowania suchego prowiantu – kanapki, woda, owoc ,batonik – cena 12 zł/osoba - Istniej możliwość zorganizowania ogniska z kiełbaskami, pieczywem, sosami i warzywami – cena 12 zł/osoba Na miejscu bezpłatnie: a) boisko do siatkówki miejsce do gry w piłkę nożną, lotkę, inne gry zespołowe na świeżym powietrzu, I ostatnia sprawa, sprawa zadatku, podaje poniżej konto do wpłaty 600 złzadatku (dokładnie takiej kwoty). Powyższą kwotę proszę wpłacić w terminie 30 dni. Wpłata zadatku jest potwierdzeniem rezerwacji. Bardzo proszę o terminową wpłatę, w przypadku opóźnienia termin niestety przepada. Inteligo 50 1020 5558 1111 1142 4290 0092 OW Smerek Mariusz Kwaśniak Oberża Smerek Smerek 8 (bezpośrednio przy czerwonym szlaku, bezpośrednio przy dużej pętli bieszczadzkiej) 38-607 Wetlina www.owsmerek.pl Pozdrawiam Mariusz Kwaśniak tel. 501 591 743 tel. st. 13 468 47 06 maj-październik P.S. W razie pytań proszę o kontakt. Przed ośrodkiem bezpłatny parking dla autokaru, samochodu, obok sklep spożywczy. Proszę o wydrukowanie powyższej kalkulacji i udania się z nią do OW Smerek
kyloziom Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 No raczej ciężko będzie znaleźć coś w podobnych pieniądzach i standardzie. Ale jutro jeszcze postaram się dodzwonić do 2 ośróków
DudiRadom Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 Kylo 10 zł w tą czy w tą nie ma znaczenia. Tylko łazienki mogłyby być w pokojach. Szukaj dalej - zobaczymy.
MikeSkywalker Napisano 6 Marca 2018 Napisano 6 Marca 2018 Dla mnie trochę to słabe że wymagają wpłaty zadatku i to w takiej wysokości. Tak z pozycji osoby która w innym miejscu organizuje zlot i trochę ośrodków obdzwoniła. Bez urazy dla nich, ale czerwiec to okres gdzie nie ma jeszcze wzmożonego ruchu urlopowego żeby się tak zabezpieczać przed potencjalną utratą klientów. 600zł to praktycznie połowa kwoty za nocleg całej grupy.
Mod Team michuuu Napisano 7 Marca 2018 Mod Team Napisano 7 Marca 2018 7 godzin temu, MikeSkywalker napisał: Dla mnie trochę to słabe że wymagają wpłaty zadatku i to w takiej wysokości. Z reguły biorą jeden nocleg jako zadatek.
marcinusz Napisano 7 Marca 2018 Napisano 7 Marca 2018 Kwota, jak kwota. Jedyne na co zwróciłbym uwagę, to żeby umówić datę, do kiedy zgłaszamy ostateczną liczbę osób i żeby nie ugryźli nic z tego zadatku, jeśli osób będzie 12 a nie 20.
kyloziom Napisano 7 Marca 2018 Napisano 7 Marca 2018 Kolejne miejsca obdzwonione i ta: OW Perełka Dzień dobry, Jest taka możliwość- posiadamy dostępne domki 5-cio osobowe w tym terminie. Koszt za domek za te dwa noclegi to 200zł/cały domek, Koszt śniadania to 15,50zł/os. Koszt opału za ognisko to 50zł (za jedno ognisko). Jeżeli chodzi o rowery - istnieje możliwość zostawienia ich pod tarasem ośrodka, jednak musieliby Państwo spiąć je razem. Ośrodek nie posiada specjalnego miejsca, aby zapewnić przechowanie rowerów w zamkniętym pomieszczeniu. Jeleni Stok 55zł ze śniadaniem, rowery stały by na zewnątrz, miejsce na ognicho jest U Laskowskich 90zł, miejse na rowery jest, na ognisko też Jeszcze mam jedno na oku miejsce, ale dopiero po niedzieli mam dzwonić jak szefowa będzie Dybasiówka 55zł, miejsce na rowery pod dachem, ale nie zamykane; miejsce na ognisk jest
MikeSkywalker Napisano 7 Marca 2018 Napisano 7 Marca 2018 4 godziny temu, kyloziom napisał: Koszt za domek za te dwa noclegi to 200zł/cały domek, Piszą że za dwa noclegi a z informacji na stronie ośrodka wynika że to cena za dobę. No chyba że promocja jakaś i cena przez pół.
Ukasz Napisano 8 Marca 2018 Napisano 8 Marca 2018 jeżeli trzeba co wpłacać to my na pewno wpłacimy, tyle, że datę potrzebujemy ostatecznie ostateczną do załatwienia urlopów itd...
kerownik Napisano 8 Marca 2018 Napisano 8 Marca 2018 Jak Ukasz napisał, jak będzie trzeba jakąś zaliczkę to się wpłaci. Z naszej ekipy ze Świdnicy minimum 2 osoby, może dobić do 5, ale to musimy potwierdzić.
DudiRadom Napisano 8 Marca 2018 Napisano 8 Marca 2018 Panowie termin powinien zostać 15-17 czerwca. Tylko noclegi trzeba dogadać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.