Janisław Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Godzinę temu, DudiRadom napisał: Dla mnie Ok. Cena mniej więcej jaka ? Termin spoko. Oczywiście Teściowi też pasuje. Na stronie wisi standardowy cennik: Grupy zorganizowane powyżej 10 osób osobodzień - 70zł (obiadokolacja, nocleg, śniadanie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Czy tylko ja tak myślę że najpierw powinni pojawić się organizatorzy wraz ze swoimi propozycjami a następnie przeprowadzony wybór miejsca?Raczej jak zostanie już wszystko wybrane to będzie ciężej kogoś znaleźć do organizacji całego przedsięwzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Bardok miejsce jest, terminy są dwa więc ankieta. Kto ogarnie finanse? Wstępna rezerwacja na 30-35osob? Jakies pytania do schroniska, oczekiwania? Spisze to w całość i pogadam z Szeryfem schronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Oj Panie Goluch z takim doświadczeniem jak Pan nie ma nikogo, więc jednogłośnie proponuję na Orga (bez obrazy :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Ja tu jestem gość ostatnimi czasy. Jak ktoś ma pusty rachunek przejdzie weryfikację wsi, CBA, FBI, hgw itd i będzie przyjmował wpłaty to możemy działać. A i w schronisku dla grup zorganizowanych jest - 10%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 9 godzin temu, MarcinGoluch napisał: Ja bym osobiście widział 9-10 lub 16-17 czerwiec Z tych terminów wolałbym późniejszy, ale jestem elastyczny. Daj znać, jak dostaniesz wycenę dla grupy bez obiadokolacji. Każdy konkret przybliża nas do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Oho widzę coś się ruszyło w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Jakbyś miał ochotę kandydować na orga, to ja od razu udzielam pełnego poparcia tej kandydaturze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewka Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Ja jak coś postaram się zagościć w tym roku :)) Termin wolałbym pierwszy ale postaram się dopasować Już nie mogę się doczekać ps. może jakieś koszuleczki z okazji X zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Mail do schroniska poszedł i czekamy na odpowiedź. Co do terminów to w pierwszym jest bikemaraton w Świeradowie więc 9 czerwca słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2018 Czyli co? łapiemy drugi termin ? Chociaż datę ustalmy. czyli 15-17 czerwiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2018 Moim zdaniem jedynie drugi. Nie dostałem odpowiedzi ze schroniska ale obecnie z racji choroby sie z nimi nie dogadam. Postaram się w poniedziałek ich przycisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2018 Coś więcej w temacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 Mały poślizg ale po moich mailach dopiero dzisiaj udało mi się telefonicznie uzyskać potwierdzenie. Termin 16-17 czerwiec wolny, koszt 50zł ze śniadaniem. Jak tylko dzisiaj dostanę potwierdzenie na maila powstanie finalny wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Panowie jest d.....pa . Na telefon wszystko fajnie ustaliłem termin, cenę ale po ponownym mailu i prośbie potwierdzenia rezerwacji nadal nie dostałem odpowiedzi ze schroniska. W poniedziałek ostatnie podejście i już proszę o kolejne typy na nocleg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
limaK98 Napisano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2018 Tylko nie zmieniajcie przypadkiem terminu na późniejszy, specjalnie datę ślubu ustaliłem na 23.06 żeby ze zlotem nie kolidowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Datę, uważam za sztywną. Miejscówka taka, żeby była łazienka w pokoju i nic więcej nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Panie i Panowie. Coś za cicho w temacie. Przecież, można zmienić miejscówkę. Możemy znów odwiedzić Brenną, czy Świeradów, albo Rychleby, Durbraszkę, albo coś nowego, to nie ma znaczenia. Zostawmy termin jaki jest, tylko ktoś, kto mieszka w miarę blisko gór niech ogarnie miejscówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 17 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 Za cicho. Róbmy szum! Pogmerałem w internecie. Wytypowałem kilka miejsc w okolicach Cisnej, które by nas pomieściły. Na moje oko Cisna powinna być dobrą bazą wypadową. - https://www.dybasiowka.pl - http://www.bacowkapodhonem.pl - http://www.cichadolina.info/polozenie (w dziczy) - http://www.jaworzec.com (bacówka PTTK) - http://owsmerek.pl (większy ośrodek, blisko granicy BPN) Nie prześwietlałem szczegółowo oferty. Może ktoś zerknie świeżym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardok206 Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Jak dla mnie cicha dolina na + (fajnie wszystko jest pokazane od pokoi bo przeróżne pomieszczenia) i ten prosiak kusi ; 0 bacowkapodhonem na - (ludzie piszą o zmianie właścicieli i problemach) bacowka pttk na - regulamin ,ograniczone media( cisza nocna 23 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DudiRadom Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Cicha dolina i ewentualnie owsmerek.pl.- z ich cennika ( od 28-04-2017 do 31-07-2017 - 65 zł/osoba za dobę (cena obejmuje nocleg w pokojach dwu -trzyosobowych, śniadanie i obiadokolację) + GRATISY ) Może ktoś z forumowiczów był i coś podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 dybasiówka na - ilość miejsc ograniczona do 27 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Jest jeszcze Wetlina czy Baligród w okolicach, miejsc na nocleg też nie brakuje. W tamtych okolicach byłem lata temu w ośrodku Cień PRL-u w Wetlinie, standard schroniskowy rekompensuje niska cena, ale czy miejscówka jeszcze działa nie mam pojęcia. Miejsc do obdzwonienia/poczytania opinii w sieci jest sporo, gdyby nie fakt że organizuję inną imprezę z chęcią bym pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Przyglądałem się bazie noclegowej w Wetlinie. Nie znalazłem takiego ośrodka. Poza tym skreśliłem Wetlinę z listy, bo jest przytulona do BPN i każdy szlak w kierunku wschodnim to nielegal. Najdalej na wschód moim zdaniem można wybrać Smerek. Wyrzucamy z listy Jaworzec. Chwilowo prym wiedzie Cicha Dolina. Ośrodek rzeczywiście zachęca, ale zwróćcie uwagę, że to Cicha Dolina nie tylko z nazwy. Prawie nic w niej nie ma. Najbliższa cywilizacja jest w Cisnej. Do Cichej doliny jest 8,5km i 130m w pionie. Dybasiówka jest w tej samej dolinie, ale to tylko 3,5km i 45m w pionie*. Bacówka nad Honem to jakieś 1,5km i 100m w pionie - czyli osiągalne piechotą. Jest to pewna wygoda. Plusem jest też to, że Cisną przecina główny szlak czerwony. Kwestia wyboru: czy chcemy bliżej wsi i czerwonego szlaku czy w lepiej rokującym ośrodku z dala od i tak mocno reglamentowanej cywilizacji? W Cisnej widzę jeszcze miejscówkę z domkami: http://www.naturatour.pl/strona/osrodek/17/Cisna+Perełka kyloziom, ile nas było ostatnio? Pamiętasz dokładnie? Trzeba ustalić, ilu miejsc szukamy. *w 2015 r. jechałem z Cisnej przez Liszną i Roztoki Górne na Okrąglik, więc mam wyobrażenie jak to wygląda i dokładne dane co do wysokości i odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyloziom Napisano 19 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2018 Było nas w zeszłym roku mało 17os. Ale chyba bali się jak wypadnie zlot organizowany przez "świeżaka " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.