Matzel Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Witam, Chciałbym kupić rower przez allegro, niestety od sprzedawcy dzieli mnie 400km. Sprzedawca nie mam również oponii. Czy ktoś z okolic byłby w stanie sprawdzić czy rower faktycznie jest sprawny i że w ogóle sprzedawca go ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matzel Napisano 5 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 http://allegro.pl/show_item.php?item=7002255549 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matzel Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 Czy skoro poprosiłeś o link, mogę liczyć na Twoją pomoc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matzel Napisano 8 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Nie ważne, rower został sprzedany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.