Quell Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Czy jest szansa znalezienia dokumentacji ww bębenka ? Do piasty problemu nie ma,gorzej z bębenkiem,przede wszystkim chodzi mi o liczbę kulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topspeed_krk Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 https://www.paul-lange.de/index.php/de/explosionszeichnungen.html?file=files/paullange/07_Service/04_Downloads/Shimano/explosionszeichnungen/FH/FH-M618-3514A.pdf Prawdopodobnie jest to 13 kulek na stronę. Dokument jest mylący bo wymienia też numer zestawu kulek Y00091210 (w zestawie jest 20 kulek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 To dokumentacja piasty,którą mam i znam na pamięć Szukam bębenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Nie znajdziesz dokumentacji samego bębenka bo wg Shimano jest to element nierozbieralny i wymienny jako całość, jedynie info od kogoś kto takowy rozbierał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 jedynie info od kogoś kto takowy rozbierał. Podziękował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 4 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Jak GTB napisał - to element nieserwisowalny wg shimano stąd brak dokumentacji. Ew. można przeszukać homemade tutorials na YT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 4 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2017 Niestety nie ma,są tutki pod bębenki 50cio kulkowe,ta ma prawdopodobnie 72,ale chciałem się upewnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.