Ice123 Napisano 3 Listopada 2017 Napisano 3 Listopada 2017 Co sądzicie o doborze takich czesci do mojego roweru dirtowego Rama: NS Majesty Amortyzator: Marzocchi dirt jumper 1 Kierownica: NS Lick Mostek: NS Quantum Lite Stery: NS Korba: Shimano ZEE (ze starego roweru) Kolo przód: Obrecz: NS Fundamental Szprychy: DT Swiss Piasta: NS Rotary Nyple: DT Swiss Koło tył Obrecz: Dartmoor Sniper Szprychy: DT Swiss Piasta: NS Rotary Pro Nyple: DT Swiss Łańcuch: Dartmoor Cutter Hamulec: Shimano ZEE (ze starego roweru) Tarcza: Shimano Saint (ze starego roweru) Gripy: NS Hold Fast Pedały: NS Radiance (ze starego roweru)
phoe Napisano 3 Listopada 2017 Napisano 3 Listopada 2017 Jak możesz wziąć droższe obręcze, to np Spank'a warto, popatrz co one potrafią wytrzymać: (głownie to w 13:10 czy 16:07)
MikeSkywalker Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 Ja bym rozważył kierownicę CrMo. Wiem że mamy XXI wiek i stopy alu są coraz lepsze ale bratu po kilku latach użytkowania pękła kierownica podczas skoku i jakoś mam ją przed oczami. A Dartmoor Toxic jest w podobnej cenie.
phoe Napisano 4 Listopada 2017 Napisano 4 Listopada 2017 To i do kompletu mostek stalowy warto, a nie ameliniowy i nie dość że wylajtowany, to za ponad 200zł. Tylko że chyba stalowego sie nigdzie nie kupi, ale wybrać aluminiowy, taki który nie jest wylajtowany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.