Thepolishthomas Napisano 2 Listopada 2017 Napisano 2 Listopada 2017 Moje biedne hamulce dostały zawału... Klamka wypadła juz chyba na Amen :/ Wiec pytanie brzmi czy da się to naprawić? Jak to rozbiore i wloze to będzie działać? Zgubilem może cos? A może trzeba cala wymienić? Tam to wygląda: https://zapodaj.net/524e9dccc1c00.jpg.html Cytuj
Ychu Napisano 2 Listopada 2017 Napisano 2 Listopada 2017 Czego tam masz taki syf? Spróbuj po prostu wcisnąć na miejsce. Jak będzie wypadać to klamka do wymiany. Cytuj
Thepolishthomas Napisano 2 Listopada 2017 Autor Napisano 2 Listopada 2017 Niemam pojecia czemu tam jest taki syf :/ Wlasnie jak wciskam to tak na miejsce to nie zaskakuje tylko sie o cos blokuje. Wlasnie niemam pojecia o co bo nic nie powinno blokowac bo wchodzi do miejsca tam tego ostatniego (Gdzie jest cos na wzor wazeliny ) Gdzie moge znalezc klamke do tego hamulca za rozsadne pieniadze? Cytuj
Ychu Napisano 2 Listopada 2017 Napisano 2 Listopada 2017 Prawdopodobnie już nigdzie Trzeba by założyć coś od shimano raczej. Cytuj
Thepolishthomas Napisano 2 Listopada 2017 Autor Napisano 2 Listopada 2017 Cały nowy hamulec jak to działać nie będzie? Czy tylko cala klamkę jakiegoś innego producenta, jeżeli tak to na jaka? Cytuj
Ychu Napisano 2 Listopada 2017 Napisano 2 Listopada 2017 Klamkę samą od shimano. BL-M396 powinna pasować. Do tego nowa oliwka i potem odpowietrzanie. Cytuj
Thepolishthomas Napisano 5 Listopada 2017 Autor Napisano 5 Listopada 2017 Rozkrecone, wsadzone, srubka przedłużona. Nie wypada, hamuje. Dziękuje Cytuj
Grzegorz022 Napisano 25 Stycznia 2018 Napisano 25 Stycznia 2018 Witam Stało mi się to samo z klamką , możesz podrzucić jak to naprawiłeś. Cytuj
Ychu Napisano 25 Stycznia 2018 Napisano 25 Stycznia 2018 37 minut temu, Grzegorz022 napisał: Stało mi się to samo z klamką , możesz podrzucić jak to naprawiłeś. Przecież masz wyżej , tylko nie zbyt dokładnie opisane. Podejrzewam , że zdjął segera , wykręcił popychacz z klamki i włożył go w gniazdo , zabezpieczył segerem i przykręcił do klamki używając dłuższej śruby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi