Kreick Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Halo Potrzebuję: Szeroka kierownica z lekkim wzniosem - min. 730 mm Krótki mostek ahead ~ 60 mm Sztyca 27,2 mm + obejma najlepiej na szybkozamykacz Przerzutka 10rz ze sprzęgłem i długim wózkiem do kasety 11-42(może 46) Manetka 10rz Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Mam mostek FUNN Stryge kolor: czarny, rura sterowa: 1 1/8", mocowanie kierownicy: 31,8mm, długość: 60 mm +7st Jeśli zainteresowany to na PW mogę wysłać zdjęcia i cenę ustalimy. Pozdr, zuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Wysyłaj zdjęcia i cenę ładny ten mostek nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kreick Napisano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2017 nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi