adtrip Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Witam. Przeglądając dostępne trenażery na alle... znalazłem coś takiego http://allegro.pl/trenazer-magnetyczny-cichy-manetka-podstawka-i6978225906.html 280 zł za trenażer,kupiło go już 25osób... czy ktoś takiego używa? czy to może wytrzymać zimę i być coś warte? zaskakująca cena jak za nowy,chyba że ten mechanizm oporowy to totalna porażka,jednak ludzie kupują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Swojego czasu używałem czegoś bardzo podobnego. Normalny,podstawowy trenażer magnetyczny,mechanizm oporowy może niezbyt precyzyjny,ale dawał radę. Dosyć głośny,do podstawowych treningów wystarczający,ktoś kto dużo spędził czasu na lepszym sprzęcie może kręcić nosem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adtrip Napisano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Wczoraj wieczorem o mało mnie ktoś nie rozjechał,na szczęście jechał na czołówkę i widziałem i mogłem uciec,chyba trzeba przesiąśc się na trenażer w tygodniu... Myślałem o Elite NovoForce,widzę że też potaniał,ale gdyby nie było zdecydowanej różnicy.. to za resztę miałbym koło na zmianę Hałas nie przeszkadza,będę jeździł w garażu,w domu bym się ugotował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.