spectec Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Witam nie pasuje żaden z kluczy imbusów dwa komplety sprawdzałem, czy trzeba firmowym, ja podejrzewam, że rozmiar 4,5 bo 4 i 5 nie pasują. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 1 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Pomocne byłoby napisane co chcesz odkręcić i w którym roczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Nie tyle firmowych,co zapewne calowych.A skoro rozmiar miedzy 4 a 5 mm ,to zapewne 3/16 cala. O ile nie jest to wina wyrobionej śrubki. Lub tak jak napisałeś 4,5 mm Jeśli masz klucze typu Torx,to może się okazać że jeden z nich będzie pasował. Edytowane 1 Listopada 2017 przez Tatanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spectec Napisano 1 Listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 No właśnie chcę koło odkręcić. Przednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Może po prostu masz wyrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 1 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 5mm jest do osi w FOX36, chyba że różne roczniki miały różny rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi