Mod Team Puklus Napisano 1 Listopada 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Witam. Mam do sprzedania, stary, lekko zaniedbany estetycznie ale ciągle w pełni sprawny rower norweskiej marki everest. Jest to Niemal całkowita kopia Roweru Canondale Caad 5, geometrycznie jak i kolorystycznie. Rama jest aluminiowa, widelec jest to Karbonowa hybryda, co jest popularne w tańszych rozwiązaniach. Rower jest dość leciwy, poobcierany lecz nie jest w żadnym miejscu uszkodzony, poza estetyką. Krótka specyfikacja: - koła , tył ksyrium elite opona Continental GP4000 23mm, przednie koło spinergy opona Grandsport 23mm - napęd Kalmkomanetki 105, model 5500, 9 rzędowe, przerzutki przód/tył 105 5700, kaseta 11-30, lub do wyboru mam nową 12-27. Korba Sora 50/34, suport ultegra, prawie nowy, raptem ok 300km przejechane w tylko dobrych warunkach. Łańcuch ultegra, przebieg napędu to ok 300km. - linki shimano sp41 - Hamulce canondale, okładziny nowe - reszta komponentów ritchey comp Pytania na priv, prędzej odpisze. Dekielki na klamkomanetkach są z ultegry. Jak widać podniszczone dość. Mam sporo komponentów, mogę wymienić niemal każdy z nich. https://drive.google.com/drive/folders/0BxEQAglnPWcoN3hpSDVmMk1YOTQ Cena to 1500 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Grudnia 2021 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2021 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.