haibiker Napisano 31 Października 2017 Napisano 31 Października 2017 Witam Szukam uchwytu na telefon żeby spełniał funkcję kamery, znalazłem produkty firmy armor x które niestety nie są dostępne w Polsce.. Zna ktoś inne firmy które produkują takie uchwyty?
Borsuczy Napisano 31 Października 2017 Napisano 31 Października 2017 Większość ciekawych rzeczy jest niedostępna w Polsce. Zobacz, może sprowadzenie tego nie będzie takie drogie
lewocz Napisano 31 Października 2017 Napisano 31 Października 2017 Kamera na kierownicy to słaby pomysł. Kombinowałem z różnymi wynalazkami sprzętowymi jak i programowymi ale drgania odbierają całą przyjemność oglądania filmu. Nawet na dobrym asfalcie kiepsko to wychodzi. Dużo lepiej jest gdy kamera jest na kasku.
shl Napisano 1 Listopada 2017 Napisano 1 Listopada 2017 Wpisz w allegro Maclean MC-773. 60zł Szelki. Mam i na głatkiej trasie ok. Na dziury trzeba by założyć na kask .
inforobert Napisano 7 Listopada 2017 Napisano 7 Listopada 2017 Jak nie posiada mechanicznej stabilizacji obrazu, to obraz będzie nieczytelny.
haibiker Napisano 7 Listopada 2017 Autor Napisano 7 Listopada 2017 Jak nie posiada mechanicznej stabilizacji obrazu, to obraz będzie nieczytelny.Mam LG G6 - ma stabilizację, tylko nie wiem czy mechaniczną Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.