Skocz do zawartości

['Stery skręcane] 1" '

Once

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem.

Czy możecie polecić o ile takie są dobre stery skręcane 1"? Mam starego authora i zawsze był problem bo albo kierownica chodziła ciężko albo robił się luz co strasznie irytuje szczególnie na dziurach. Oryginalne zostały zmienione na Necco i okazały się jeszcze większym badziewiem. 

Czy jakieś lepsze da się wyregulować i o nich zapomnieć czy może lepiej szukać sterów a-head 1 calowych + nowy widelec (np. sztywny accent)?

Rower to krosowy author reflex z nieuginaczem o skoku +/-40mm. 

Na pewno są 1" skręcane o dobrej jakości ale cena to kosmos, kiedyś też takich szukałem na forum- mniejsza z tym.

Masz dwie opcje szukać sterów a-head 1 calowych + nowy sztywny wideł  28" z rurą 1" a-head (nie wiem czy takie są) zmierz odległość osi do korony (ang. Axle-to-crown) Lub zmienić rower.

Dzięki.

U mnie nie dało się wyregulować i już nawet nie mam ochoty walczyć ale reszta roweru daje rade i jeszcze można by sporo km nawinąć. Na większe dziury mam górala więc author ze sztywnym widłem będzie ok. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...