Elo78 Napisano 20 Marca 2010 Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Chcę podziękować użytkownikowi koziol, amorek w fajnym stanie, na pewno długo posłuży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzQ Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Do zbycia zdjęte z Autora Solution 2008 opony Copperhead, w specyfikacji na velo.com.pl podają że są to MAXXIS Copper Head 26" x 2,00" po googlaniu znalazłem je tu http://www.csttires.com/Bicycle/Mountain/Copperhead.aspx nie wiem czy to Maxxis czy CST ale wyglądają jak na powyższym zdjęciu ;-) drutowe , przejechane jakieś 300km od roku jeżdżą w bagażniku samochodu i się marnują do odbioru w dni i godziny robocze przy stacji metro wierzbno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwirek Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Do zbycia zdjęte z Autora Solution 2008 opony Copperhead, w specyfikacji na velo.com.pl podają że są to MAXXIS Copper Head 26" x 2,00" po googlaniu znalazłem je tu http://www.csttires.com/Bicycle/Mountain/Copperhead.aspx nie wiem czy to Maxxis czy CST ale wyglądają jak na powyższym zdjęciu ;-) drutowe , przejechane jakieś 300km od roku jeżdżą w bagażniku samochodu i się marnują do odbioru w dni i godziny robocze przy stacji metro wierzbno Wstępnie klepię, ale jeszcze potwierdzę, czy mój kontakt w wwa może tam po nie podjechać przed świętami :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzQ Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Wstępnie klepię, ale jeszcze potwierdzę, czy mój kontakt w wwa może tam po nie podjechać przed świętami :-P Opony poszły ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKTB Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 "rower"nishiki timbuk, "komplet" następujący: rama mtb, widelec (sztywny), korba, sztyca, przerzutka przednia. rozmiar to chyba jakieś M, może komuś będzie się chciało ożywić to przykurzone pędzidło . foto zrobię jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 A chciałoby Ci się rozbierać i oddawać Dziadka na części? Jeżeli tak, to byłbym zainteresowany korba i przerzutka przednia. Bo ma się rozumieć reszty nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 "rower"nishiki timbuk, "komplet" następujący: rama mtb, widelec (sztywny), korba, sztyca, przerzutka przednia. rozmiar to chyba jakieś M, może komuś będzie się chciało ożywić to przykurzone pędzidło . foto zrobię jutro. Wstępnie rezerwuje całość czekam na foto;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKTB Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 A chciałoby Ci się rozbierać i oddawać Dziadka na części? Jeżeli tak, to byłbym zainteresowany korba i przerzutka przednia. Bo ma się rozumieć reszty nie ma? Raczej nie będę rozbierał poza tym przerzutka mocowana jest do suporu ! TU SĄ FOTKI : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c1a962f99212945c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7fa924b6b6779cef.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e33c8acc653649e5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ja dziękuje, odwołuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 skad jesteś bo jak z Śląska to biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MKTB Napisano 4 Maja 2010 Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Lublin i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Przypominam, że temat traktuje o oddawaniu innym zbędnych części, nie o składaniu zamówień na prezenty. Jeśli potrzebujesz jakiejś części załóż temat w dziale kupię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Rama Krossa 17 cali, gwinty OK, główka 1 cal. odbiór tylko w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Oddam za darmo koło tylne na obreczy matix 550, szprychy no name czarne, piasta chyba altus albo jakaś acera + kaseta sram 5.0 (troche zajechana). Koło jest proste nie ma luznych szprych. Piasta sie kreci, jest posmarowana w srodku bialym smarem, wiec jeszcze troche posmiga. Bębenek tez dziala sprawnie. Jedynym mankamentem jest przetarta obrecz, choc mozna jeszcze pojezdzic. Koło jest troche brudne ale wystarczy troche wyczyscic i bedzie git . Oddaję ponieważ mi sie nie przyda, a szkoda mi je wyrzucac. Moze komus sie przyda. Mieszkam w Piastowie tel. 792433311 lub gg 3442809 zdjęcia: Mój odnośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Oddam pulsometr Donnay, można sobie o nim poczytać TUTAJ i TUTAJ oraz w wielu innych miejscach w necie. Pulsometr do samego końca był sprawny, obecnie nic się nie wyświetla, na pewno baterie padły więc są do wymiany ale gwarancji na niego nie daję. Powinien śmigać po wymianie bateryjek (nadajnik + zegarek). Opaska nie rozciągnięta, pasek przy zegarku ok, wszystko jak nówka. Oddaję bez uchwytu na kierownicę (służy teraz jako podstawka do sigmy w drugim lowelku:) oraz bez manuala ale można go sobie znaleźć na necie (przynajmniej tak myślę ) Oczywiście do ceny pulsometru (0 zł ) należy doliczyć koszt wysyłki w wysokości 7 zł na konto greenpeace. Wystarczy jakiś skan przelewu, nr konta można znaleźć na ich stronie. EDIT: Zapomniałem napisać, że 7 zł to minimum, można oczywiście wpłacić im więcej Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez Przeor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crazyk Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Biore pulsometr. Esz. Spoźniłem się. Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez ukaniex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 A ja caly czas oferuję do oddania koło o ktorym pisalem kilka postow wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oddam prawie nieużywane noski velgo i komplet V-ek Rockrider (bez klocków bo się zjechały do 0 a okładziny się nie da wymienić ) Warszawa lub mogę podrzucić w okolice Wwy za dobrego izotonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Biorę noski welgo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gofe111 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 lukas85, wysyłasz pocztą? jeżeli tak to wspępnie rezerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Jak zaplacisz za przesylkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gofe111 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Lukas85 Napisałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawcowy Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Oddam prawie nieużywane noski velgo i komplet V-ek Rockrider (bez klocków bo się zjechały do 0 a okładziny się nie da wymienić ) Warszawa lub mogę podrzucić w okolice Wwy za dobrego izotonika Biorę hamulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaroS Napisano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Mam do oddania przerzutkę przednią Shimano Tourney FD-C050 może miała przejechane ze 100km (brak śruby mocującej do ramy ale coś znajdę). Koszty przesyłki to ok 7zł lub mogę dowieść do 20km od Legnicy. Jak coś to PW Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi