Mod Team Pixon Napisano 22 Maja 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Zrobiłem porządek z tutejszymi postami. Panowie tutaj nie prosimy tylko rozdajemy to co kto ma na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 do wziecia polar mount bike s type przesylka ok 10zl prw or gg11265611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil4772 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 jak ktoś chce mam oponki fast fred 2.35 potrzebuje miski do suportu TRUVATIV GIGA PIPE. albo jak ktoś ma jakiś suport itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wstepnie rezerwouje a to sa druty czy kevlary ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassone Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Drut czy kevlar? Jaki stan? Jaki przebieg? Jak coś to mam suport truvativa giga pipe team sl na isis, myślę że się dogadamy. Uderz na PW :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 podstawka znalazla nowego wlasciciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Mam do oddania RST Capa CL 4 letni. Powiem szczerze że nie bardzo chce mi się to tachać na pocztę więc najchętniej odbiór w Warszawie =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazda Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeśli sprawny (nie ma wielkich luzów i ogólnie działa) i jest możliwość wysyłki, brałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassone Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeżeli ma golenie dolne sprawne nie popękane to go przyjmę jako dawcę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 (edytowane) Gazda, niestety nie ma możliwości wysyłki =\ Cassone, zgłosił się przed Tobą duzyninja, więc poczekam jeszcze dzień,dwa na jego decyzję i dam znać co i jak. Zrobiłem wczoraj zdjęcie amorka: http://www.users.pjwstk.edu.pl/~s3601/Amor.jpg Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Biera rozmiar zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Oddany dużemu ninjy (nie wiem czy dobrze odmieniłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 21 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 chetnie przyjme (a wlasciwie moja dziewczyna przyjmie) jakies okularki rowerowe przeciwsloneczne my zas mamy do oddania w zamian lub komukolwiek pozniej jak juz bedziemy miec zastepcze uxevy one (mojej nie pasuje szerokosc i to ze sa przezroczyste) jesli ktos ma nie uzywane rekawki ,nogawki to tez chetnie sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Do oddania co następuje Pedały zatrzaskowe VP z blokami: Klamkomanetki ST-EF29 3x8: Hamulce v-brake alu noname: Łańcuch SRAM PC59 bez spinki (przebieg około 100km): Redukcja a-head na 1": Za wysyłkę płaci odbiorca, wszelkie informacje na PW/GG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewiengosc001 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To ja rezerwuję pedały z blokami - zawsze chciałem spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 ja bym wziął klamkomanetki i vbrakei dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 rezerwuje łańcuch. Daj jakies info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 rezerwuje łańcuch. Daj jakies info na priv Jestem kolejny na łańcuch i pedały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Łańcuch, klamkomanetki i hamulec już poszły. Pedały zarezerwowane dla pewiengosc001 jak potwierdzi to już też po ptokach Redukcja też już w rezerwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo78 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak pewiengośc001 nie potwierdzi to ja rezerwuje pedałki. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Elo Po nim jestem ja na te pedałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Do wziecia: pedaly platformy z noskami nowe sciagniete a bajka zacisk sztycy 34.9 22g no name sciagniety z seryjnego s-worksa lata temu stery bez biezni, pochodzenie tak jak wyzej zacisk, robione przez cane creak dla speca, przejechane ok 6k wszystko, jak beda chetni, bedzie w kraju nad wisla 11 wrzesnia, koszty przesylki problem kupujacego ok 10 zeta powinno byc ok kontakt pw, gg11265611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wstępnie rezerwuję pedały z noskami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Zaklepuję zacisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazda Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 zaklepuję stery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi