radomir82 Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Serio, serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Gdyby z jakiegoś niepojętego powodu @@MikeSkywalker, zrezygnował to ja jestem chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 No na razie czekam aż się zdecyduje Może od razu napiszę że przesyłka to około 15zł. Przerzutka znalazła nowego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awol Napisano 29 Października 2017 Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Oddam dwie opony Kenda Kinetic w rozmiarze 26x2.35. Stan dobry. Opony do odebrania w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 30 Października 2017 Udostępnij Napisano 30 Października 2017 Rezerwuję opony, szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 5 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2017 Oddam 2 gąbki olejowe pod uszczelkę kurzową do Suntoura z goleniami 32mm. Gąbki nadają się do użytku lecz są trochę zabrudzone . może się komuś przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 23 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2017 Oddam siodełko 25cm x 16cm.Waga 302g.Stan średni jak widać ale sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 30 Listopada 2017 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Oddam w pełni sprawne 2 tłumiki do amortyzatorów. Problem jest w tym że nie wiem do jakich amorków one są 1. 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2017 Oddam hamulce V-Brake Promaxa z klockami KLS w stanie dobry (są śruby do mocowania do piwotów) na terenie Wrocławia/Oleśnicy za dobre piwo/czekoladę Milkę. /zarezerwowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2017 Zalega mi w szafce rowerowej w pełni sprawna prawa manetka x8 Sachs Power Grip Extreme. Pracuje w Shimano'wskim systemie naciągu linki 2:1. W Szczecinie do oddania za uścisk dłoni, w Polsce wysyłka pobraniowa za 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Po dzisiejszym dniu porządkowym wystawiam parę gratów nie potrzebnych mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 Chętnie przygarnę rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2017 @@ACTIVIA, jeżeli będzie Ci się chciało iść na pocztę to chętnie bym przygarnął to siedzenie. Piszę na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2017 @@ACTIVIA, jeżeli będzie Ci się chciało iść na pocztę to chętnie bym przygarnął to siedzenie. Piszę na PW.Biore siodelko (nie wiem czemu nie moge edytowac). Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Rogi odebrane, warsztat obejrzany ( robi wrażenie ) kasa przelana Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2017 Rogi i Siodełko oddane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 W dniu 09.12.2017 o 22:01, Waza napisał: Zalega mi w szafce rowerowej w pełni sprawna prawa manetka x8 Sachs Power Grip Extreme. Pracuje w Shimano'wskim systemie naciągu linki 2:1. W Szczecinie do oddania za uścisk dłoni, w Polsce wysyłka za 12 zł. Zrobiłem zdjęcie manetki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Mam jeszcze manetki Sram Rocket 3x9, też pracujące w Shimano'wskim systemie ciągu linki 2:1. W Szczecinie do oddania za uścisk dłoni, w Polsce wysyłka za 12 zł. Gumy trochę wytarte ale jeszcze się nie kleją, w prawej manetce brakuje osłonki gniazda mocowania linki, można zakleić taśmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 W dniu 23.12.2017 o 16:18, Waza napisał: Zrobiłem zdjęcie manetki: Poszła do forumowego kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemor90 Napisano 1 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2018 Manetki RevoShift i przerzutka Acera kolegi ACTIVIA nieaktualne tj. są już u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 6 Marca 2018 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 W dniu 23.12.2017 o 16:23, Waza napisał: Mam jeszcze manetki Sram Rocket 3x9, też pracujące w Shimano'wskim systemie ciągu linki 2:1. W Szczecinie do oddania za uścisk dłoni, w Polsce wysyłka za 12 zł. Gumy trochę wytarte ale jeszcze się nie kleją, w prawej manetce brakuje osłonki gniazda mocowania linki, można zakleić taśmą. Już nieaktualne, znalazły chętnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 (edytowane) Przerzutka przednia 2x11 Deore XT FD-M8025-D (ślady prostowania wózka ale działa poprawnie). Edytowane 24 Marca 2018 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 4 godziny temu, gtb napisał: Przerzutka przednia 2x11 Deore XT FD-M8025-D (ślady prostowania wózka ale działa poprawnie). Jak nikt nie chce to ja z chęcią, właśnie przydała by mi się taka pod DM. Zaraz PW leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 (edytowane) Morning! Mam stopkę XLC do oddania, dość solidna, mocowana do ramy koło osi rozstaw otworów 18mm, generalnie jest sprawna, tylko odpadł od niej jakis kawałek obudowy, powodujacy iż złożona w trakcje jazdy nie powinna się telepać.... wiec niestety telepie sie na nierwónosćiach. DOkładnie taka jak tu tylko 18mm http://www.ebikeserwis.pl/stopka-xlc-na-tyl-czarna,3,4180,5693 EDYTa, : regulowana ponoc od 26 do 29 cali - ale i tak to mocowanie chyba jest specyficzne dla trekingów/crossow/mieszczuchów. Edytowane 25 Marca 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 30 Marca 2018 Udostępnij Napisano 30 Marca 2018 Przerzutka oddana. Do przekazania jeszcze : 1. Sztyca Token Carbon 31.6 350 offset 20mm , waga coś ok. 190g , sztyca ma luz (lekko się obraca) na jarzemku , ponoć można ponownie wkleić mnie się nie chciało w to bawić 2. Mostek wpuszczany 22,2 , długość 110mm , kąt 25° , kierownica 25,4 3. Zaciski piast Shimano 4.Zaślepki/kominy korby 3s do przeróbki na 1s/2s , nowe 5.Korki kierownicy ESI , nowe 6. Uchwyt przewodu skręcany , 2szt. Należy doliczyć koszty wysyłki (i ewentualne piwko ) Chętnych proszę o zaklepanie w tym temacie i wiadomość na PW . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi