MikeSkywalker Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Można mostek i manetkę zaklepać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Można , pisz pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbc Napisano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 - Wspomniane wyżej revo shift-y - Wspomniane już chwyty 80 mm pod revo shift Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Przerzutka przód i koło na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Witam, mam do oddania plecak taki jak w linku. Bez bukłaka, nowy z metkami. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Witam można więcej zdjęć. Wstępnie rezerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Wybacz, ale poszukaj w internecie, plecak jest nowy Nawet w moim linku jest kilka fotek, które dobrze pokazują całość. Jest 1 komora na zamek i w środku osobna kieszeń na bukłak + 2 "guziki" do jego zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qugar Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Jak kolega się nie zdecyduje to ja biorę Wysłane z mojego Elegance_5_1_PRO przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 - kierownicę zoom , podobno alu - tak jest na niej napisane , długość 600 mm , wznos 10* , albo gięcie 10* , mocowanie 25.4 z tego co mierzyłem. - Mostek prawdopodobnie też zoom , długość 110 mm , wznos jak pamiętam 15* , pod rurę 1 i 1/8 , mocowanie kierownicy pod wspomnianą wyżej kierownicę - 25.4 - Wspomniane wyżej revo shift-y - Wspomniane już chwyty 80 mm pod revo shift Oddane manetkę M310 pod 8s Oddana. przerzutkę przód fd-tz30 Okazała się pękać , więc idzie w śmieci. koło 26" pod wolnobieg i v-br Oddane. Przerzutka przód i koło na pw. Miałeś mi podać dane do wysyłki na pw , od dwóch dni nie zrobiłeś tego , więc poszło do kogoś innego , bo nie mam gdzie tego trzymać niestety. Zostały jeszcze stery , ale raczej też pójdą w śmieci , bo na pewno nowe nie są , ani też lekko używane. Ja ich używać nie będę , bo planuję przejść na maszynowe , więc jeszcze drugie będę miał później do oddania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuczy Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Wybacz, ale poszukaj w internecie, plecak jest nowy Nawet w moim linku jest kilka fotek, które dobrze pokazują całość. Jest 1 komora na zamek i w środku osobna kieszeń na bukłak + 2 "guziki" do jego zawieszenia. Możesz w skrócie opisać czy da radę z takim plecakiem biegać? Tego Twojego nie chcę bo wolę z bukłakiem, już bym sobie kupił normalnie, chcę tylko wiedzieć czy bieganie z takim czymś ma sens i czy nie będzie on podskakiwał na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herman88 Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Plecak chyba nawet ma na metce napis "do biegania". Ale podskakiwać na pewno będzie. Tym bardziej bo nie ma żadnego dodatkowego paska piersiowego czy biodrowego. Jak coś to ten mój już oddany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Czołem po dłuższej przerwie, Mam do oddania dwie rzeczy; mostek ( ciężki jak cholera) Scott, chyba 25.4 x 13- 14mm - nie mam teraz miarki przy sobie) Mam gdzieś jeszcze do niego kierownicę 580mm. Druga rzecz, to rękawki windstopperowe, zapinane na zamek błyskawiczny, od kurtki/ kamizelki Gore Bike Wear. Rękawki mają dość mocno postrzępione mankiety. Jeśli ktoś jest chętny, to proszę śmiało pisać. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Jeśli można mostek, to poproszę. jak kierownica się znajdzie, to też bym do kompletu przyjął. Napiszę na PW, to resztę dogadamy. Pozdro. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez CHUDY150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sotnikov Napisano 10 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2017 Poszło PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal310 Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Ychu jak kierownica zoom aktualna to poproszę Jak plecak aktualny to biorę PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2017 Ychu jak kierownica zoom aktualna to poproszę Wszystko oddane. Została jedynie przednia zmieniarka i stery , ale pójdą na złom , bo już słabo ich używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 17 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Kłaniam, Cośtam przewalałem i znalazłem Komplet plasticzanych wkładek Szpeca BG do butów 43/44. Jedna użyta raz na trasie dom-praca-dom, restz funkielnojkinieśmigajki. Jak by sobie ktoś winszował to w cenie koperty i znaczka, w Polszcze jestem za 6 dni. W przeciwnym wypadunku idzie na hasiok Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekRSL Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Ychu jak będą stery do oddania pisz pw bo ratuje rower młodszego brata i potrzebuję sterów 1 1/8" i amora więc jedno już by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Mam jeszcze te co wyżej , drugie powinny być w wakacje. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekRSL Napisano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 jak te co będą w wakacje są w lepszym stanie to poczekam bo nie spieszy mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 Jako że definitywnie zakończyłem swoją przygodę z hydrauliką i przesiadłem się na porządne mechaniczne tarczówki mam do oddania to co na zdjęciu. Wysyłka pocztą Polską lub w odbiór w Krk. EDIT: oddane forumowiczowi caro86wlkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobollo Napisano 3 Września 2017 Udostępnij Napisano 3 Września 2017 (edytowane) @Pidzej, jakby Kolega się jednak nie zdecydował, to chętnie przygarnę cosik z "zestawu odpowietrzającego" Edytowane 3 Września 2017 przez sobollo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 25 Września 2017 Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Mam do oddania nowiutkie dolne lagi do modelu amorków CR7V koloru czarny połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Xtr M960 (odwrotna sprężyna), sprawny - lekko zdeformowane dolne kółeczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Października 2017 Udostępnij Napisano 1 Października 2017 Jak serio takie coś oddajesz to chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi