MikeSkywalker Napisano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Biere! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Kłaniam, Wietrzenie szafy. Najpierw mały introdakszyn... 6 zestawów koszulka/gacie/skarpetki rowerowe. Używane przez zawodnika o wzroście 179cm, nodze długości 84cm i wadze 65kg. Kilka uwag: 1. Koszulka nr3 jest najluźniejsza i spokojnie może używać jej ktoś przynajmniej 15kg tęższy niz ja i pewnie z 5cm wyższy. 2. Koszulka nr5 jest najbardziej obcisła i najkrótsza. Także lepiej przypasuje komuś około 175cm wzrostu i raczej cherlawszej budowy. 3. Spodenki z szarą wkładka sa używane ale od dobrych 3 lat leżą w szafie gdyz w pełni przeszedłem na gaciory na szelkach. Tak samo te z kremową wkładka, która jest generalnie najsłabsza. Niebieska wkładka, nigdy nie używane, to w zasadzie nie majty tylko wpinane do luźnych szortów szorty Ale mozna je nosić same, szczególnie pod jakimiś luźnymi gaciorami. 4. Całość poleci do Majka razem z jego zamówieniem PlanetX (taka mała kontrabanda z mojej strony ) i on bedzie rozsyłał lub rozdawał całość. 5. Bardzo chciałbym aby szmaty nie pojawiły się za chwilę na Alle czy innym OLX, tylko, zeby za koszty przesyłki pobrali sobie je ludkowie którzy nie mają żadnych, dedykowanych, rowerowych szmat. 6. First come, first served... Nr1 Nr2 Nr3 Nr4 Nr5 Nr6 Gaciory Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imponujacy Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Poproszę nr5, jaki koszt wysyłki? Na moje szczupłe ciało powinno być okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Zainteresowany bym był tymi gatkami z niebieską wkładką ale mógł bym prosić o więcej danych co do wymiarów bo nie wiem czy mi wlezą na tyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 23 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Może nie wyraziłem sie zbyt jasno. Wszystko idzie w zestawach czyli koszulka/gacie/skarpetki. Czyli do wzięcia jest 6 zestawów. Duża koperta Pocztą Polska to w/g cennika 7.10PLN... Rozmiarówka niebieskiej wkładki... Pochodza one z gaciochów Altury w rozmiarze S. Jakis model 3/4, letni, wypadł juz dawno temu z oferty... Nie wiem co jeszcze oprócz własnych wymiarów mogę Ci zapodać... W pasie ma 84cm... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 No i to jest pomocne.Będą raczej za małe to sobie daruje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) 4. Całość poleci do Majka razem z jego zamówieniem PlanetX (taka mała kontrabanda z mojej strony ) i on bedzie rozsyłał lub rozdawał całość. A czy Majk za to że właśnie dowiedział się (i oczywiście z chęcią udostępni pudło) o całej akcji może sobie zaklepać gatki z niebieską wkładką? Bo nie ukrywam że spróbowałbym jazdy w luźnych szortach z taką wkładką. Obiecuję dać co zamówienia używane kilkanaście razy (ale dobrze wyprane) spodenki podobnych rozmiarów, dla kogoś kto chce spróbować jazdy z wkładką myślę w sam raz. EDYTA: Właśnie widzę że to S-ka. Więc pewnie moja piękna rzyć się w to nie wciśnie. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Ktoś-coś? Bo całość wylatuje w sobotę... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Co z koszulką On-One w kolorach Bianchi? Kolega @imponujacy bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Zestawy, panowie, zestawy proszę... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVGRU Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 (edytowane) nr 3 i 4 bym zarezerwował (czekam na pw) Edytowane 27 Sierpnia 2016 przez DEVGRU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Rozumiem, iż załapałes że koszulka wraz z majtami i skarpetkami tworzy zestaw? Jeśli to Ci odpowiada to i tak na razie przyjdzie Ci nieco poczekać, jakoże nastepny szmugiel UK-PL wyrusza po 18 września i wtedy będę mógł dołożyć szmaty do przemytu PlanetX. Dla jasności koszty do pokrycia to tylko wysyłka po Polsce... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek82 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 oddam kupony rabatowe z których i tak nie będę korzystal -10% do sklepu trucht.com ważny do 17,10,2016 -30% do sklepu cupofsox.com ważny do 30.10.2016 -30% do sklepu sklep.nordhorn.com.pl wazny do 30.10.2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2016 Udostępnij Napisano 29 Września 2016 (edytowane) Tarcze rt56 180mm i 160mm grubosc obu okolo 1.6mm. Raczej proste.... Po glebie kupilem nowe kola na is...do czasu gleby nie bylo problemow. Odbior osobisty waw. Jeszcze mozna na nich polatac trekingowo ... Edyta tarcze oczywiscie na CL... Edytowane 29 Września 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 1 Października 2016 Udostępnij Napisano 1 Października 2016 Poproszę tarcze, jeśli jest aktualne. Dogadamy się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 4 Listopada 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Kłaniam, Klasyczy kokpit Dawes/Kalin pod stery nakrecane 1-no calowe. Odbior tylko osobisty w Gdyni od 8 do 22 liściopada. Sorrewicz, ale Białka odmówiła współpracy w pakowaniu i wysyłaniu... Sztywny, stalowy widelec MTB pod fałki, wymontowany laaaata całe temu z Unibike Mirage bodajże... A2C 400mm, stery nakęcane 11/8. Jak wyżej, odbiór tylko osobisty w Gdyni. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Oddam części do hamulców Shimano M445, uszczelki, klamki, zaciski, wszystko sprawne oprócz deklika na obu klamkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 zajete hamulce? mozna zdjecia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 (edytowane) Poszły już do kolegi rkopec16 Edytowane 18 Listopada 2016 przez talento259 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Mostek Easton EA50 31.8 100mm 8° (śruby wymienione na nierdzewne) , podkładki pod mostek ( 3 szt. 10mm , 1 szt. 5mm) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 20 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 biore mostek i podkladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Nie wykorzystałem w swoim projekcie puszczam dalej.Może komuś się przydadzą. Klamki V-brake Tektro 314a krótkie na dwa palce.Stan powiedzmy idealny minus.Jakieś ze dwie ryski się znajdą. Pancerze linek przerzutek i hamulców Baradine pomarańczowe.Długoście od lewej przerzutkowe 28cm,2x23.5cm,148cm.Hamulcowe po prawej i u góry 53cm i 138cm. Odbiór najlepiej osobisty w Częstochowie ale jak ktoś by chciał to wysłać też mogę. Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Biorę, akurat czegoś takiego potrzebuję, reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Poszło.Nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Mostek Tioga 105mm, waga 133g, pod kierownice 25,4 i sterówke 1i1/8"Jedna śruba przy mocowaniu sterówki jest przekręcona, zbyt mocno była dokręcana i się przekręciła. Gwint w mostku uszkodzony http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/21020-dsc-0160-2/ http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/21021-dsc-0161-2/ Przerzutka przednia, tak jak na zdjęciu, brakuje śruby. Może komuś się przyda.http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/21022-dsc-0171-3/ http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/21023-dsc-0170-3/ http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/21024-dsc-0169-1/ http://www.forumrowerowe.org/gallery/image/21025-dsc-0168-3/ Do odbioru we Wrocławiu, lub mogę wysłać. Koszt przesyłki pokrywa odbiorca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi