Elo78 Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Rezerwuje Micheliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł-Sz Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Na amortyzator się piszę na 100%, mostek też bym wziął chyba że np ktoś będzie brał w komplecie z kierą - skoro Krk, to podeślę kolegę żeby odebrał Tylko jakieś szczegóły trzeba by ustalić Napisałem do Ciebie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Rezerwowałbym korbę z suportem, vki i gripy Czekam na Pw, wchodzi w gre wysyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Jakby się Elo78 nie zdecydował, to jestem 2 w kolejce po oponki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 cos zostalo jeszcze do wzięcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł-Sz Napisano 2 Maja 2009 Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Zarezerwowane już są mostek, amortyzator, opony, hamulce, gripy i korba z suportem. Reszta czeka na chętnych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Oddam tylna przerzutkę Acera 06r. Przebieg jakieś 7tys km ale chodzi. Jak ktoś byłby chętny to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zarezerwowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon666 Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Przezutka wzieta w dobre rece:) Dzieki Ciastkorz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cusek Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zapomniałem poinformować GRIPY, HAMULCE, KORBA I suport są wolne, zrezygnowałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam jeśli cusek zrezygnował to chciał bym zarezerwować korbe suport i gripy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon666 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Biorę od Pawła: kierownice, chwyty, mostek i korbę. Pieniądze za wysyłkę jeszcze dzisiaj wpłacam. Pozdrawiam i dzięki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam Timon666 chwyty i korbę rezerwowałem wcześniej od ciebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł-Sz Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Timon666 był pierwszy. Napisał do mnie PW wczoraj przed koło 13-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 6 Maja 2009 Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 szkoda, myślałem że części rezerwuje się na forum i szczegóły omawia na PW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon666 Napisano 8 Maja 2009 Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 juz kase pawlowi za wysylke wplacilem. Czekam na towar. Dzieki wielkie i pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moojmisiu Napisano 12 Maja 2009 Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Oddam mechanizm korbowy Shimano TX-71 z BB Thun czy jakoś tak, korba ma przejechane około 3500 km, ale jakoś szczególnie zjechana nie jest. Odbiór osobisty w Poznaniu lub Jarocinie - zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Mam jeszcze kasetę nówkę sztukę - 8 biegów, rozstaw zębatek 11-28, SR Suntour PF - trwałe toto nie jest, ale na sezon może wystarczy Odbiór jak wyżej. Wszystko wyszło... W chwili obecnej szpeja na wydaniu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timon666 Napisano 13 Maja 2009 Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Paweł-Sz jestem pod ogromnym wrazeniem.. zadbal idealnie o zapakowanie.. paczka doszla szybko. czesci w stanie idealnym.. beda sluzyly dlugo. Dzieki wielkie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 16 Maja 2009 Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 oddam rame speedo coś ok 18 cali stalówka tzw full ale nie taki makro jakie są w markecie ale troche lepszy bo za cały nowy rower dałem 1900 zł ale to pare lat temu brakuje dampera . Wysyłka ok 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 17 Maja 2009 Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 mam do oddania nowe, nieodpakowane pedały platformowe "AIM City" czy coś w ten deseń z gumowymi nakładkami antypoślizgowymi. najlepiej w Poznaniu, bo nie wiem czy warto wysyłac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vego5 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Rezerwuje pedały od Biera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 sztyca czarna 29,2 kalin 350 mm-lekko zużyta Cena to koszt przesyłki Jak ktoś chce jakieś foty to na priva mi pisać tu nie będę odpowiadał na żadne pytania jak co to na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 wstępnie rezerwuje sztyce 27,2 350 mm u rigu ritechi moge prosić foty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidszew Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam rezerwuje: kierownica prosta alu czarna szerokość 560 mm średnica 25,4 od Bizona Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Niestety nie mogę co do niektórych odpisać na priva ,ciągle błędy wyskakują w związku z tym wiadomość do: dawidszew Gucio112 Stoofek Cassone niestety panowie spóźniliście się byli szybsi od Was .A kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi