Mod Team IvanMTB Napisano 30 Października 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Tak dla jasności, wszystko rozesłane, większość już nawet odebrana. Oby Wam koledzy słuzyły te klamoty jeszcze jakis czas Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 (edytowane) Witam Chłopaki. Mam na zbyciu przednie sprawne koło pod rozmiar 28" Piasta bez zacisku. Liczę na uczciwość i z miłą chęcia oddam dla osoby co takie kółeczko potrzebuje a nie do dalszej odsprzedaży. jedynie tu koszt wysyłki lub odbiór osobisty w Gliwicach Edytowane 3 Listopada 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Chętnie przygarnę kółeczko z odbiorem w Gliwicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 3 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2015 Koło oddane "kubim-owi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Witam Ponownie. Następne kółeczko mam na zbyciu tylne sprawne koło pod rozmiar 26" Piasta shimano bez zacisku na kasetę 7 rzędową. Obręcz podwójna. Oczywiście liczę na uczciwość i z miłą chęcią oddam dla osoby co takie kółeczko potrzebuje a nie do dalszej odsprzedaży. jedynie tu koszt wysyłki lub odbiór osobisty w Gliwicach Edytowane 4 Listopada 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 (edytowane) Biorę do zimówki @@ACTIVIA, musisz chyba skrzynkę wyczyścić bo nie mogę wysłać PW. Edytowane 4 Listopada 2015 przez MikeSkywalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 4 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 Koło oddane "kubim-owi" Kółko odebrane, jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Biorę do zimówki @@ACTIVIA, musisz chyba skrzynkę wyczyścić bo nie mogę wysłać PW. Skrzynka już wyczyszczona, Jak chcesz te kółko 26" to pisz Edytowane 6 Listopada 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Biorę do zimówki Jednak zwalniam kółko, bo nie zauważyłem że to pod szybkozamykacz także śrubami tego w moim singlu nie skręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sertom Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Przecież to z tańszych shimano, wystarczy kupić oś pełną i wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurak Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 To jak koło jest wolne to ja bym poprosił. Rama stoi i się kurzy w garażu a akurat brakuje jej takiego kółka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Buciszcza od ivana dotarły, ale niestety jak się okazało, rozmiarówka specialized jest deko oszukana i o ile normalnie noszę rozmiar 43-44 (wkładka 28,5), tak te są lekko za ciasne. Posłużę się linkiem ivana, może mnie nie zamorduje: https://www.flickr.com/photos/39409125@N02/albums/72157659445289422 butki speca są do dalszego oddania w takim stanie jak na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek2234 Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Mogę przygarnąć te butki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 6 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Buciszcza od ivana dotarły, ale niestety jak się okazało, rozmiarówka specialized jest deko oszukana i o ile normalnie noszę rozmiar 43-44 (wkładka 28,5), tak te są lekko za ciasne. Posłużę się linkiem ivana, może mnie nie zamorduje: https://www.flickr.com/photos/39409125@N02/albums/72157659445289422 butki speca są do dalszego oddania w takim stanie jak na fotkach. LOL!!! A już chciałem wywalić te foty, a tu jednak były-się-przydały. Wielkie dzieki za uczciwość emcinek Jesteś GOŚĆ!!! Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 6 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Mogę przygarnąć te butki? poszedl priv LOL!!! A już chciałem wywalić te foty, a tu jednak były-się-przydały. Wielkie dzieki za uczciwość emcinek Jesteś GOŚĆ!!! Szacunek... I. uhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 (edytowane) Oddam 2 szafki metalowe do warsztatu, szafki są nowe. Może komuś się przydadzą bo mi są niepotrzebne Fotki w Załączniku Edytowane 7 Listopada 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jastrzi Napisano 7 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Masz fotkę jak to w środku wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Jak to szafki, jedna z półką po środku a druga bez Może ktoś z was chce taki wieszak materiałowy na narzędzia - Jest mi to nie potrzebne a może komus z was się przyda na warsztacik Edytowane 8 Listopada 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Jak to szafki, jedna z półką po środku a druga bez Może ktoś z was chce taki wieszak materiałowy na narzędzia - Jest mi to nie potrzebne a może komus z was się przyda na warsztacik Ja poproszę! Przyda się do łyżek, bo ciągle gdzieś się walają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 8 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2015 Oddam mostek, długość 110mm. Odbiór osobisty na terenie Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Ja poproszę! Przyda się do łyżek, bo ciągle gdzieś się walają Wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Oddam oponki Tubeless Continental. Jedna to MountainKing 2.2 a druga Explorer 2.1. MK zjechana, Explorer w lepszym stanie, ale też już długo nie pojeździ. Ich zaleta to oplot 180 TPI 26 cali oczywiście Gdyby ktoś chciał to zapraszam na PW, jak nie to idą na śmietnik. Od biedy mogę wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triszer Napisano 10 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duzy105 Napisano 11 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Oddam przerzutkę przednią acera, obejma na 34,9, gorny ciag, ma przyrdzewialy wózek ale moze jeszcze komuś posłuży, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 (edytowane) Oddam takie małe coś do Rock Shox-a Może sie komuś z was przyda Edytowane 14 Listopada 2015 przez ACTIVIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi