vitesse Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Ja uwazam ze jest sens oddawac kasete w kazdym stanie, kazdy pewnie ma jakis uzywany lancuch, a jak nie to kupi tani nowy i sie dopasuje ewentualnie wykorzysta kasete na czesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 7 Września 2014 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Nie mówcie, że nie ma sensu oddawać czegoś co jest niepotrzebne, bo ludzie przestaną oddawać Jeśli ktoś widzi sens w przyjęciu takiego czegoś to czemu mu tego nie zaoferować? Jak jakiś używany łańcuch będzie skakał to sobie kasetę rozbierze i poprawi pilnikiem po prostu @Marcinek1992: Łańcuch 7 rzędowy będzie pracował na 8 rzędach spokojnie. Może rzeczywiście mu braknąć paru ogniw, ale jeśli nie będziesz chciał wrzucać na raz największych zębatek z przodu i z tyłu to możesz tak jeździć. Kwestia jedynie tego czy ta kaseta ten łańcuch przyjmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgodny Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 mam przednią zmieniarkę z sr suntour dolny ciąg, i korbę z sr suntour na kwadrat zębatki nie wiem jaki stan bo nie zrobiłem zdjęć, jutro wstawię mam jeszcze bloki SPD SL bez podkładek w dobrym stanie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shiryu Napisano 9 Września 2014 Udostępnij Napisano 9 Września 2014 Oddam nadajnik i ,,siedzisko" dla licznika crivit (lidl) licznik moge dorzucic ale nie działa prawy przycisk. Do tego obręcz Kross + wolnobieg Byłbym zainteresowany zestawem od licznika. Odezwij się na PW, jeśli aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 10 Września 2014 Udostępnij Napisano 10 Września 2014 to raczej Ty sie powinienes odezwac na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Cześć, Mam kilka rzeczy do wydania/oddania. To tak: - dwie pary nosków - sprawne, wszystko ok - piasta alivio - brakuje kilku kulek - dwa zaciski sztycy - szpilka - kapsel tioga - nowe klocki - tarcza centerlock 160mm rt52 - chwyty - pedały pd? spd - szczerze nie wiem co to za model ale działają - manetka blokady amora rst ale nie wiem czy działa Dodatkowo w domu rodzinnym w piwnicy mam opone debica tygrys 26x1.9 zużyta moze w 20% oraz kende kinetics 26x2.35 zużyta w około 50/60%. Mam też na wydanie kask author basic szary rozm. M. W kwestii odbioru to duże rzeczy jak kask, opony wolałbym osobiście a małe moge wysłać. Aha rzeczy oddaje za free tzn za koszty wysyłki jeśli nie odbiór osobisty Edytowane 22 Września 2014 przez FiFiAk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 to ja jestem chętny na blokadę amorka i chwyty, tylko podeślij foto tych ostatnich odezwę się na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Poszło priv na chwyty oponkę kenda i tarczę. Do czego to klocki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Ok, opona i tarcza zarezerowane przez talento259. Blokada i chwyty czekam na dezycje akkwlsk. Chwyty, tarcza, para nosków, opona kenda zaklepane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Cześć, Mam kilka rzeczy do wydania/oddania. To tak: - dwie pary nosków - sprawne, wszystko ok - piasta alivio - brakuje kilku kulek - dwa zaciski sztycy - szpilka - kapsel tioga - nowe klocki - tarcza centerlock 160mm rt52 - chwyty - pedały pd? spd - szczerze nie wiem co to za model ale działają - manetka blokady amora rst ale nie wiem czy działa Dodatkowo w domu rodzinnym w piwnicy mam opone debica tygrys 26x1.9 zużyta moze w 20% oraz kende kinetics 26x2.35 zużyta w około 50/60%. Mam też na wydanie kask author basic szary rozm. M. W kwestii odbioru to duże rzeczy jak kask, opony wolałbym osobiście a małe moge wysłać. Aha rzeczy oddaje za free tzn za koszty wysyłki jeśli nie odbiór osobisty \Wstępnie zarezerwuję piastę Alivio. Za chwilę pójdzie PW ze szczegółami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 22 Września 2014 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Napisałem już o pedały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Zoistało: - para nosków - zacisk sztycy - szpilka - kapsel tioga - nowe klocki v - manetka blokady amora rst ale nie wiem czy działa - opona debica tygrys - kask author basic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 biore klocki v brake, blokade skoku, noski, zacisk sztycy oraz kask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Coś chyba zaraz pojawi się kilka nowych ofert na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Oddam licznik z lidla komplet ( licznik sprawny nie dziala prawy przycisk ) i kolo kross w stanie dobrym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Koło na tarczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triszer Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Przygarnę licznik i kółko, jeśli można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiFiAk Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Jak ktoś zainteresowany to została jeszcze szpilka i kapsel tioga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 cieszko cos na takiej malej fotce wypatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Up kolo 26 cali z załozonym wolnobiegiem stan rowniez bd. chętni na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saping1 Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 (edytowane) Up kolo 26 cali z załozonym wolnobiegiem stan rowniez bd. chętni na PWJa chetny wyslano PW Edytowane 23 Września 2014 przez saping1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djwiocha Napisano 23 Września 2014 Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Myślałem że przednie :/ Jak tak to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niszczacyzboze Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 (edytowane) I na mnie przyszedł czas wywalić lekko szkoda, a może coś się przyda: -Amortyzator XCM najprostsza wersja, 2 sprężyny był rozbierany itp. Sterówka gwintowana o długości 153mm -piasta tylna Shimano RM65 na CenterLock, przeserwisowana. -Tarcza Shimano 160mm na CenterLock Opona UST Hutchinson Bulldog 26x2.1 typowo żeby ją wykończyć. Odbiór osobisty w Kielcach. Pytania na PW Edytowane 25 Września 2014 przez Niszczacyzboze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 25 Września 2014 Udostępnij Napisano 25 Września 2014 tylko i wylacznie odbior osobisty? bo jesli nei to biore amor, piaste i tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niszczacyzboze Napisano 26 Września 2014 Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Rozeszło sie wszystko, znaczy porezerwowane jakby się zmieniło napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi