GrubyTno Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Mógłbym prosić korbę? Jest ona na kwadrat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Oddam, więcej info PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Jeśli ktoś posiada przerzutkę przednią, kierownice, manetki lub klamkomanetki. Chętnie przyjmę wszelakie części, gdyż składam rower dla dziewczyny co by mogła ze mną pośmigać ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 jaka przednia Cie interesuje, mialbym tez kiere stalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 8 Maja 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 jaka przednia Cie interesuje mam nadzieję że nie chodzi o tę którą kupuję już drugi tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 8 Maja 2014 Udostępnij Napisano 8 Maja 2014 Ciąg górny, a średnice mogę jutro podać. Co do kierownicy to marzy mi się ta łamana a nie prosta gdyż rama jest trochę za duża dla niej a to może pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mógłbym prosić korbę? Jest ona na kwadrat? Jeśli to do mnie, to nie - korba jest ze zintegrowaną ośką pod łożyska GXP Dzisiaj postaram się wrzucić zdjęcia całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Mam na zbyciu napęd 9-rzędowy SRAM (kaseta, korba, łańcuch, całość bodajże x7 ale wieczorem sprawdzę dokładnie) z przebiegiem ok. 5kkm Całość działa poprawnie, ale raczej nowego łańcucha już nie łyknie. W korbie brak 3 śrubek (jakoś się rozeszły...) Generalnie muszę jeszcze przejrzeć piwnicę, bo już sporo szpeju zbędnego mi się uzbierało, m.in. tarcze, piasty, chyba nawet jakieś siodełko... Brałbym całość. Drugi rower dostałby pewnie nowe życie. Jak aktualne, pisz PW z namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 9 Maja 2014 Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Klepałem korbę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 12 Maja 2014 Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Ma ktoś na zbyciu w Bydgoszczy przednią przerzutkę na obejmę (najlepiej 34.9mm ale wezmę każdą). Może być najniższej klasy. Może być rozwalona. Jakakolwiek. Chciałbym z niej zrobić prowadnicę łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 19 Maja 2014 Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Koło tył z wolnobiegiem (7rzędów) 26", retro pod v-ki. Odbiór osobisty we Wrocławiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 (edytowane) Oddam prawe ramie korby no-name. 170mm, na kwadrat, zębatki 24-34-42. Stan jak na zdjęciach. Pójdzie za cene wysyłki czyli jakieś 10zł lub odbiór we Wrocławiu. Edytowane 21 Maja 2014 przez stefan2810 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszXXX Napisano 21 Maja 2014 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Byłbym chętny na to ramię korby. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xellon Napisano 27 Maja 2014 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Kod do wykorzystania ważny do 7 czerwca: http://i58.tinypic.com/apefc8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
partyzant Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Oddam odblaski: do sztycy, na kiere, na koła dwa białe i dwa pomarańczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Poszukuję tylnej piasty 36 otworów bębenek shimano. Z szybkozamykaczem albo na śruby. Nie pogardzę kasetą. Dopłacę jeśli trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 mam sam korpus jak potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qrczakzul Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Przechodzę z wolnobiegu na kasetę, a z tego co wiem chyba muszę całość wymienić Edytowane 2 Czerwca 2014 przez qrczakzul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Temat służy do ODDAWANIA rzeczy, a nie pisania czego potrzebujemy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Tutaj zgadzam sie z przedmówcą,koncert życzeń jest na zupełnie innym forum.A tak przy okazji,oddam kasetę SLX po 6 tys km najbardziej zjechana 5/6 można pilnikiem wyprowadzić trochę plus łańcuch XT od tej kasety.Nie przeskakiwało jeszcze ale zmieniłem bo chciałem.Oddam za darmo oczywiście ale tylko we Wrocławiu tzn odbiór osobisty. Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Artwro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Biore. Odezwe sie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Synergy Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 cs hg50 9 11-34 w złym stanie nie jest ze 2,5k ma zrobione. Lekko używany łańcuch przyjąć powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalek940 Napisano 4 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Hej jeśli mozna to biorę tą kasete hg50 ! Napisze pozniej na priv ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Tutaj zgadzam sie z przedmówcą,koncert życzeń jest na zupełnie innym forum.A tak przy okazji,oddam kasetę SLX po 6 tys km najbardziej zjechana 5/6 można pilnikiem wyprowadzić trochę plus łańcuch XT od tej kasety.Nie przeskakiwało jeszcze ale zmieniłem bo chciałem.Oddam za darmo oczywiście ale tylko we Wrocławiu tzn odbiór osobisty. Oddane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caynon Napisano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Oddam suport shimano deore sm-bb51 mufa 68-73 1000km przejechane stan bardzo dobry wymienilem bo myslalem ze nawala a przyczyna byla inna Stargard Szczecinski i okolice nie wysylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi