Lomeltor Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Oddam komuś w okolicy Tarnowskich Gór katalogi i czasopisma rowerowe, za dwie dobre czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Jezeli ktos bylby zainteresowany to mam do oddania 2 srebrne podkladki pod mostek 10mm, oraz 1 czarna tez 10mm, mam tez 5mm srebrna. Najlepiej odbior osobisty, moge sie zjawic na terenie Dabrowy Gorniczej, Slawkowa, Olkusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Do oddania w dobre ręce 1,5 klamkomanetki STX SE plus wieszaczki plus 1,5 kompletu hamulców za Ciechana Miodowego Nie mam pewności czy zmieniarka w prawej klamkomanetce działa. Lewa nie działała więc ją byle jak wyciąłem by została chociaż klamka. Nie znalazłem też czwartego ramienia ale zapowiadają się porządki w garażu więc jest nadzieja. Całośc po wyczyszczeniu bedzie tak pińkna że spokojnie na odpust można jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 mmorty,jak chcesz to ci moge i pare skrzynek załatwić tego miodziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 ale teraz to spamujesz czy chcesz ten zestawik hamulców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 23 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 mam do oddania dwie lyzki plastikowe do opon wysylka 5zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ja chętnie wezmę łyżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetor65 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Mozna jedna lyzke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artex232 Napisano 24 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 W rowerowym macie komplet 3 łyżek za 8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 27 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 chętnie przyjmę przerzutke tylną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Maciek 226 - to nie jest lista życzeń!!! niemniej jednak mam do oddania leżącą w garażu Acerę. Na pewno były tam kombinowane kółka, ale gdy ją zdejmowałem to była jeszcze sprawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 kólka mi nie przeskadzają ... moja miała bardzo bliskie spotkanie z pieńkiem wieczorem na PW się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Bagażnik(co niektórzy piszą uchwyt)rowerowy na bazowy,dachowy czyli rynienka tzw CHOMAR,jakieś tam czołowe miejsce w testach pisma MOTOR(kto to zna)najzwyklejszy,komplet do oddania,najlepiej we Ww.Na jeden rowerek,zdjęcia w necie pt:uchwyt rowerowy Chomar.Użyty raz.Czyli praktycznie nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 3 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Bagażnik aktualny? Jeśli tak, to chętnie go wezmę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponerek Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Przyjmę wszelkie przerzutki, koła, hamulce, siedzonka bo składam rowerek do pracy taki którego nie będzie szkoda jak go śmigną mogę oddać kilka opon (nie pamiętam nazw ale dosyć markowe-dostawałem jako gratisy do zamówień) , różne bieżniki ale powyżej 50 % każdy pisać priv. @@vitesse, w dalszym ciagu mam do oddania v-brake tektro oraz przerzutke sram esp 7.0 info na pw - masz jeszczę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 @ponerek jakie masz oponki do oddania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 @ponerek tak dalej mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponerek Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 @ponerek jakie masz oponki do oddania ?? jutro wpadnę do piewnicy i napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Jeśli bagążnik/rynienka ( czy jak to tam inni zwą ) jest dalej aktualne, to chętnie go/ją przygarnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Marca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ponerek - kilka postów wyżej pisałem że ten temat to nie miejsce na pisanie listów do dobrej wróżki by nam coś dała! Tym razem rozdałem ostrzeżenia. Następnego nie będzie! wracając do tematu - na bank w garażu znajdzie się min jeden komplet pochodzących z rozbiórki v-brake'ów. Dam znac pod wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponerek Napisano 4 Marca 2013 Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 miałem napisać jakie mam opony : więc dębica golden tyce -90 % kellys grippen -75% duro fare play 90-95% i jakieś chińczyki po 40 % z tym wszystkie są 26, mam jeszcze kilka opon w garażu jutro sprawdzę jakie, ale też raczej 26 mrmorty moje nie dopatrzenie jeśli masz te v-ki chętnie przyjmę o ile nie wezmę ich od osoby z którą wcześniej się dogadywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Bagażnik(co niektórzy piszą uchwyt)rowerowy na bazowy,dachowy czyli rynienka tzw CHOMAR,jakieś tam czołowe miejsce w testach pisma MOTOR(kto to zna)najzwyklejszy,komplet do oddania,najlepiej we Ww.Na jeden rowerek,zdjęcia w necie pt:uchwyt rowerowy Chomar.Użyty raz.Czyli praktycznie nowy. Bagaznik Homar oddany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 @mrmorty przerzutka ciągle aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 6 Marca 2013 Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 nie, oddał ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis1906 Napisano 19 Marca 2013 Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Panowie , do oddania przerzutki przednie Obie tej samej grupy SIS , nowe , jedna super z drugiej zdjąłem plastikową obudowę ( tą na której są otwory na śrubki regulujące ) Zdjęć nawet nie mam siły zrobić , przerzutki mam w garażu , podobne do tej http://disorder.pl/img/p/82-146-thickbox.jpg Piszcie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi