lukas85 Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Oddam koło 26 cali przednie. Koło pochodzi z mojego pierwszego roweru Gary Fisher Wahoo z 2003 roku. Jego stan oceniam na 2+/3-. -piasta shimano, no name ze słabym uszczelnieniem, ma już lekkie wżery w bieżniach, kulkach, konusach, trochę się przycina, ale jeszcze się kręci, Po nasmarowaniu powinna chodzić lepiej, ostatnio smarowana z pół roku temu, może więcej. -obręcz matrix 550, czyli jakaś tania nieoczkowana obręcz. Przetarte obie powierzchnie hamowania, ale jeszcze rowek widać, więc da się jeździć. Lekka centra 1-2 mm. -szprychy no name czarne. Oddam za darmo, odbiór osobisty lub za koszty wysyłki. Koło po nasmarowaniu powinno się jeszcze nadawać do np zimówki. ZDJECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 8 Września 2012 Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Jestem zainteresowany kołem, Właśnie składam zimówkę Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 11 Września 2012 Udostępnij Napisano 11 Września 2012 mam na zbyciu szprychy 240mm z nyplami 36szt + korpus piasty przedniej stalowy 36otw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 13 Września 2012 Udostępnij Napisano 13 Września 2012 oddam bidon czarny i lamki tylnie 3 sztuki swieca lecz uchwyty nie kompletne, jesli komus nie zalezy na wygladzie to je zamontuje na stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 14 Września 2012 Udostępnij Napisano 14 Września 2012 odblask biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepelito Napisano 15 Września 2012 Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Vitesse aktualny bidon i lampa? Nie mogę wysłać Ci PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vitesse Napisano 16 Września 2012 Udostępnij Napisano 16 Września 2012 pepelito oproznilem skrzynke, ktos zadeklarowal zrobic wplate, jesli tego nie zrobi odezwe sie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Oddam koło 26 cali przednie. Koło pochodzi z mojego pierwszego roweru Gary Fisher Wahoo z 2003 roku. Jego stan oceniam na 2+/3-. -piasta shimano, no name ze słabym uszczelnieniem, ma już lekkie wżery w bieżniach, kulkach, konusach, trochę się przycina, ale jeszcze się kręci, Po nasmarowaniu powinna chodzić lepiej, ostatnio smarowana z pół roku temu, może więcej. -obręcz matrix 550, czyli jakaś tania nieoczkowana obręcz. Przetarte obie powierzchnie hamowania, ale jeszcze rowek widać, więc da się jeździć. Lekka centra 1-2 mm. -szprychy no name czarne. Oddam za darmo, odbiór osobisty lub za koszty wysyłki. Koło po nasmarowaniu powinno się jeszcze nadawać do np zimówki. ZDJECIE Koło nadal aktualne, kolega sqr nie odpowiada już ponad tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer231 Napisano 17 Września 2012 Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Koło nadal aktualne, kolega sqr nie odpowiada już ponad tydzień. wiesz może jaki byłby koszt wysyłki tego koła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 12 lub 14,50 zł - paczka pocztowa ekonomiczna, gabaryt B. Nie jestem pewien czy waga paczki wyniesie poniżej 1 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Oddam to co następuje Mostek wpuszczany 2szt Koło 26'' na kasetę z piastą shimano exage i obręczą firmową Ramę 18'' lub 19''z kierownicą ,mostkiem , gripami ,korbą, suportem , rurą pod siodłową. Pedały platformowe exustar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 jasinski21444 poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevermore Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Jak coś nie wyjdzie to jestem chętny na pedały ewentualnie koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSG90 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Ja jestem chętny na pedały oraz kierownicą ale to zależy czy jest wygięta czy też nie bo potrzebuję nie prostej a falistej a jeszcze przygarnę gripy : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Kierownica jest prosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 jasinski 21444 masz może jeszcze ramę 19", byłbym zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) owszem. Edytowane 19 Września 2012 przez 1415chris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Obiecane Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) A ja wciąż proponuję koło . Nikt nie jest chętny? Muszę zrobić miejsce w garażu na kolejne rowerowe pierdoły ;p Edytowane 20 Września 2012 przez lukas85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sewer231 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 rezerwuje rama, pedały i koło, jak jeszcze dostępne - poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSG90 Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Chętnie bym wziął pedały bo moje są zabójcze już raz kolega zjeżdzał z górki to sobie caly piszczel rozwalił bo noga mu spadła a brzegi mają ostre jak cholera! ;d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 20 Września 2012 Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Też byłbym chętny na pedały jakby kolega nie chciał moje plastikowe polamaly:( Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Te pedały to chętnie bym też ja przyjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mekp Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Może ktoś chętny na piastę przednią Shimano RX 100? pozdrawiam xmekpx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 24 Września 2012 Udostępnij Napisano 24 Września 2012 (edytowane) A moje koło nadal aktualne , nikt nie chce? Edytowane 24 Września 2012 przez lukas85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi